[MOA]TXT(Tomorrow x Together) 討論區(3) - 二週年快樂 3月6日同五個男朋友一齊...

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
crown 個陣真心冇諗住追
因為個look太小朋友
點知最後追得最勁係txt

造型真心正
杋圭啲少爺look俾我諗起黑執事
太顯有套造型好魔術師feel
553差在造型上 comeback show個套係最好睇
其他就普普通通
who's liar個度超級鐘意!!!
呢首嘅氛圍真係黑暗病嬌風
teaser嘅cysm 抒情ver./remix 希望某一日會聽到
crown好弟弟feel! 全部都勁bb
btw 我成日覺得crown original soundtrack 個sulli sulli 嗰句係yeonjun 唱
pre record同live就係soobin
因為original soundtrack嗰把聲點聽都唔似soobin
聽live & pre recorded 先係soobin真正把聲
係咪auto tune咗定點
啊啊啊啊啊多謝哂!仲有冇多啲吖?好正
係吖! 好想要MV teaser個version! Blue hour 都係大黑成日收埋啲正野
呢個我自己整
想要我再整啦
有人鍾意我整既gif好開心
crown original soundtrack 同打歌個陣同first take唱個時啲歌詞分配都唔同
soundtrack個度三段嘅 넌 내 왕관이 되지 ,비로소 완벽해진
同sulisuli 都似yeonjun唱
打歌係全部sulisuli係soobin part
第一次係soobin 第二次係杋圭 第三次係yeonjun
first take sulisuli依然係soobin唱
第一次係soobin 二三都係yeonjun
有人整左呀 聽到喊
https://youtu.be/RsqBaKIM26I
唉屌結果呢半年一本尼采都無睇
日日就係度睇同人
嗚啊你好好 >3< ♡ ♡ thank uuu~~~
原來係咁 我次次聽都係咁諗 唔該哂~
因為yeonjun把聲幾易認
當年有過「咦 點解呢段係標左soobin唱嘅諗法」
我都係做緊我鍾意做既野啫
唔洗多謝我
我多謝你先啱
因為終於有人欣賞我啲gif
同人睇上癮
聽緊呢version個陣睇緊篇同人文
仲要係be 突然想喊
未出道既bg已經好靚仔
講真出道啲造型幾伏下
明明bg著呢種風格仲好睇
不過出道個陣都cute
但係就有啲伏同難認
我覺得兩個造型都好睇
真係生到好標緻

呢張靚到爆
出道造型受害者一定係休寧
好啱清秀小狗狗路線

個陣個頭又攣又短943長髮型棍好多
係咩反而覺得太顯慘啲
出道前個trailer勁靚仔 但一出道啲造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞