[MOA]TXT(Tomorrow x Together) 討論區(3) - 二週年快樂 3月6日同五個男朋友一齊...

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
係啊
印尼台黎
其實係髮型問題
太顯個蛋糕頭幾正
係個色太大反差
紅藍陰陽頭應該幾靚
3月主力個人活動?
BH真心唔同左 有能力去拎資源了
同感...講唔出嘅怪
彬彬留長頭髮真係big no nooooo !
求大黑cody手下留情
諗起當初magic一出唔係幾鐘意popping star
覺得太兒歌feel 但隻舞真係好好睇
roller coaster隻舞真係好好睇
現加掛住舞台上嘅仔仔
3月 schedule (持續update)
21/3 KCON;TACT 3 呢個應該9成係replay
25/3 TOKOPEDIA
我反而幾鍾意popping star
成日都覺得要趁班仔仲後生有少年味嗰時要出多啲可愛少年風嘅歌唔想大黑咁快要佢地行黑暗性感路線
同埋popping star首歌真係好啱休寧把聲
隻舞又勁q fanlive睇嗰時全程姨母笑
真係多左好多job

感動
廣告唔嫌多
又靚仔人氣又高 拍廣告一流
btw 日本廣告會唔會有歌(發夢中
Poppin Star似女團歌多過男團歌, 聽住成日諗起f(x)
趁仲細行少年風+1
但個世界觀走向感覺到佢地好快會黑化
https://twitter.com/translatingTXT/status/1370022513007194122?s=19
戀愛鈴event
暫時見到有人投稿寫俾休寧 soobin yj bg
太顯啊 我好鐘意被你mean啊
popping star真係有種卡通人物彈黎彈去嘅感覺
出卡通歌 同卡通人物合作都幾好
BH 你話3月會好多schedule
信任你
https://twitter.com/translatingTXT/status/1370299015032664065?s=19
假喊彬
今日開心地跳rollin
幾時再黎個女團舞cover
崔秀彬好開心
可以同bebe rexha合作
夢想成真既追星族
幾時到我成功呀
https://twitter.com/TXT_members/status/1370333428881657860?s=19
假喊先得意
話唔食雪糕喎
私心想佢地係line friend 推出character
好似bt21咁
popping star好啱朝早搭車聽
明明勁頹 心情都好返啲
個舞又勁得意
仲有包
有啲難度啦
崔秀彬唔食包
我就拭目以待啦
未來既甜品師傅
明明po過 但唔知點解唔見左
3月schedule (持續update)
20/3 kpop overcoming covid-19 support
21/3 KCON;TACT
25/3 tokopedia

是日童軍彬

我地嘅顏值centre崔杋圭生日快樂
由出道睇到而家見證住杋圭嘅唱跳實力進步咗好多
有啲咩煩惱要講出嚟唔好自己死頂
希望你以後都可以開開心心健健康康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞