[MOA]TXT(Tomorrow x Together) 討論區(3) - 二週年快樂 3月6日同五個男朋友一齊...

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
28/3 KBS Open concert
<listen> radio live
上年d社冇爆元旦情侶
我就懷疑係爆防彈
唔會啦
d社又唔係對防彈好
只不過見防彈紅先不斷利用姐
全隊型到你呢
狼兔

啱啱先見到可愛既彬仔
原本淨係見到型仔太顯
bighit自己影個啲係幾靚
上次weverse magazine 真心影到好有仙氣
幾時回歸啊!!!
4月尾已經冇望了
望下5月頭/中
同cysm差唔多時期。。。。。
諗起秀彬露小腿張圖
執得超好睇!!!
啱啱發現原來我冇save個張圖

可能四月尾呢,但係真係快啲放佢哋cb,如果又要俾人鬧
如果唔係
點解被人鬧?
唔會啦 enhypen4月尾cb
之前講過svt bts txt都會係第二季度cb
4月有nuest enhypen
唔知點樣分配下啲活動日期
因為由TXT出道之後,已經有傳聞係我哋cb 咗防彈先會cb ,因為費事撞,所以已經有啲大陸小粉紅不滿
同埋之前19年嗰陣佢哋病晒之後要推遲cb,好似話搞到防彈嗰Map of the soul系列就斷開咗一張
所以就俾人鬧喇
我覺得防彈似會係enhypen後cb
係中國txt一直都被army鬧架啦
成日鬧佢地cover 又唔屌啲cover到變成專門cover bts嘅團
防彈有乜可能唔拍拖
佢地真係神仙咩
個班無腦既唔理啦
希望下星期有消息話cb
talk x today
幾時黎
旗下label嘅都預備cb 覺得應該要等到5月 6月先到佢地
6月真心太遲了 又8個月空白期
一年得個2次
第二次又成日係10月 11/12月cb連埋年末又忙死佢地
https://twitter.com/304verse/status/1375074247068946432?s=19
幾時情人節
我想食姜太顯嘅朱古力腹肌
個人推介taegyu同人

係wattpad search就有

杋顯(完ed)----------
--Nefarious(黑手黨AU,呢個作者神作級但我食顯杋無睇晒咁多本
--Epoch(吸血鬼AU,會喊
--Love me like you love him.(喊死我

顯杋(完ed)---------
--Rose colored glasses(學校欺凌AU,榜首神作,18+自己衡量
--SKIN(宿友AU,好正氣同感動

我啲朋友仔(未完) 佢地好努力 請多多支持:
--Your Thoughts (顯杋Soulmate/Twitter AU,啲meme笑L死
--TAEGYU EROS & MANIA(霸道總裁ceo太顯攻到傻左
--Yeonjun noona/yeonjunxsoobin(勁on9,同我一樣寫性轉嘅同胞

另外起Ao3有本顯杋叫I promise, I am different嘅abo痴孖根神作!

講住咁多先
然彬我睇得少 遲啲再同大家介紹

等我寫本好啲再同大家講

求介紹返中文同人比我
啲仔未cb好缺糧
係app定咩嚟?
喺twitter都有追開幾個 有個啲連續故好睇但長期唔收尾放喺到
IG有個寫手幾正 但好重口唔敢喺到講
有人有興趣先講
唔好啦掛
但佢唔係用圈外個金毛紋身師咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞