[MOA]TXT(Tomorrow x Together) 討論區(3) - 二週年快樂 3月6日同五個男朋友一齊...

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
係啊 歌要一發入魂先得
歌曲中毒性係目前多首主打爭少少嘅野
路人聽完一次記唔到就唔會loop lu
仲有希望隻舞唔好特登編到好難
最重要係舞美 有特點
cysm史上最慘主打
除左melon stream外 全部被blue hour超越
只有爆發 後勁死絕的歌
其實cysm真係幾好聽 但唔係幾啱loop
如果txt出到有記憶點既歌
真係可以爆紅
無論舞編得幾難都好
路人主要聽歌為主
cysm係好聽
不過個人認為blue hour仲好聽
blue hour比較輕快 可以loop成個星期
943其實幾有記憶點 算係仔仔們嘅代表作
如果係8月cb應該會更紅
我見好多人因為943入坑
我個陣差啲都比943拉左入坑
個排仲要日日聽緊943
cysm 啲coins聲好正
不過我都鐘意loop blue hour
cysm好難跟唱 副歌全高音咁款
特別係feel me feel me
高音到要嗌先上到
cysm有coin聲咩
我聽到係跌鎖匙聲
feel me feel me個part佢地仲要用假音啦
路人更加難唱 難啲將首歌發揚光大
magic神專黎架
風格又多又好聽
個人認為怪物做主打都唔執輸 當然943更好
風格幾偏森系 森系男團應該冇乜 幾獨特嘅風格
唔似掉銀仔聲咩
CYSM係我入坑曲嚟
一見到yeonjun mv個種造型
同埋背景一直loop啲口哨聲就鐘意咗
真心我係路人個陣
都覺得943個mv幾好睇
怪物第一次聽已經覺得唔差
我個人係magic>eternity
點解我聽到係鎖匙聲
懷疑緊自己聽力
加一
我原本係txt音飯
咁啱個排睇緊佢地啲綜藝
聽完首歌就入坑了
聽緊cysm
都係覺得似清脆嘅掉銀仔聲
can you see me呢句幾洗腦嘅
諗起早成三個月劇透左成句嘅劇透小天才
專嘅話
blue hour我會排最後
風格少相似 冇之前個啲咁多元化
竟然仲有to do。。。
現加抱住又期望又想佢唔播嘅心睇todo
唯有希望talk today新季唔好太多集啦
我反而會咁排
blue hour>magic>star>eternity
真心blue hour所有歌我都勁鍾意
特別係ghosting
我反而覺得todo會播多一個月左右
不過今日集to do竟然係sell rhythm hive
cysm入坑+1
之前一路覺得太bb推吾落
跟住見到see me~trailor果幾個大近鏡蠟頭 即刻中招
仲有果次comeback啲衫好q型
個人覺得咁多首主打都係943最正
一開始完全冇留意TXT
係無啦啦YouTube recommend mubank 個943 stage
聽聽下幾好聽就去咗search
睇完Soobin 個adidas fancam之後垂直入坑
睇完20cm stage就飯咗成隊
我都鐘意睇to do
但更希望快啲cb
好想知the chaos chapter係點
king43唔係浪得虛名
20cm真心好心動
不過loop得多嘅話 最好loop嘅係crown
cysm一開始聽唔太中意 但睇完舞台之後就中咗毒咁!最中意who’s a liar 嗰個killing part 真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞