[MOA]TXT(Tomorrow x Together) 討論區(3) - 二週年快樂 3月6日同五個男朋友一齊...

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
25/3 tokopedia tv show展露!
哈哈哈好可愛!都係清涼少年風啱佢地多啲
求大黑唔好要佢地行黑泡風...
秀彬個look真係靠個靚仔樣carry...
有kmoa 接受唔倒自己改咗圖...
彬仔中分有啲唔習慣
有瀏海嘅話會靚啲
仲有個死亡自拍角度
新個張相以為係minhyul嚟
休寧同佢呀妹?家姐?真係好似樣

https://www.instagram.com/p/CMR4Ui6ponp/?igshid=vtmka8lzex0b
右邊應該係阿妹黎,仲有一個家姐,三個一樣樣
佢哋老豆基因太強大
係 成個餅印咁
一個技術問題
想知Twitter 點翻睇番好耐以前啲post
我諗住由出道前回顧+save圖
但我手機睇到20年3月就再睇唔到再之前啲post...
試吓用網頁版, 有搜尋功能
https://twitter.com/search-advanced
填from these accounts嗰欄同最底揀日期
萬分感謝
可以瘋狂save圖了
又噴spray???
米L再L我地啦
WhatDoYouBelieveIn個造型吾係好識欣賞
fashion嘅野我真係識條毛
我覺得喺soobin同休寧造型唔多夾佢地本人
啲造型真係一般地差
呢個應該唔係今日拍嘅
似存貨
我見twt啲moa勁激動
好難上呢個台?
防彈成日上果個印尼大公司?
可能係...同埋秀彬氣質偏斯文
太華麗高調 太hip hop嗰啲colour tone 同style 都好唔襯佢...(類似yeonjun 嗰啲style)
呢個look啲反應都幾兩極
啲外國MOA反而好中意(´・_・`)
唔知啲cody係點諗...
希望comeback唔會係呢個concept
我會喊
寧願cb係咁都千奇吾好係上面果個
https://youtu.be/P8UrTHgFxSQ
聽講休寧阿妹之前去左yg做練習生
真心阿妹幾靚 好有氣質
家姐就係休寧男版 不過都靚
太顯個蛋糕頭先恐怖
仲有崔秀彬唔可以留長頭髮!!!
彬彬點影都係靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞