任天堂社長:“遊戲是否有趣,其實與硬體效能無關”.

138 回覆
430 Like 23 Dislike
同意但好心咪成日番炒Mario ,點解要用個Q版阿叔做主角
咁做乜要出switch, 任天堂夠啦
我覺得評測去比較就情有可原既,畢竟你有錢都想買支好啲既,不過攞黎同其他廠比較就無謂
y not both
無計,最多人睇的片都係做 review
同埋又唔怪得佢地,人人都會有呢一種追求器材既諗法,新手更加多時候會諗:如果我買咗架乜乜乜我影D相一定會靚D。小弟以前都會咁諗,就算到咗而家,間唔中都會有衝動想買新機。
但到頭來其實張相靚唔靚,吸唔吸引根本同你用咩機,咩技術,甚至點構圖無直接關係... 應該係話呢D技巧野根本係基本要掌握既,而最重要係你影既野,同埋你想表達D咩。
不過影咗都有一段唔短既時間,又叫做跟過D大師學野,我自己近年都好少影相,總係覺得自己到咗個樽頸。
你無能力就緊係咁講啦
本懶人覺得可以拎上床訓係到玩已經值兩千
好重 會手痛又會打到塊面
你真係唔識玩
拆手制落黎
搵手機架夾個芒
你想點訓都得
Generally 岩
但係呢到係連登
個個專業拍片做production
我3080玩踩地雷你又批唔批鬥呀?

Switch得indie 驚咩?
芒亨rise出左咪又係玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞