任天堂社長:“遊戲是否有趣,其實與硬體效能無關”.

138 回覆
430 Like 23 Dislike
Mario 64

好似某啲Game嘅續作只係畫面靚咗好多咁就真係唔不思進取啦

好似2077咁垃圾都好,我都好佩服佢哋夠膽嘗試自己從未接觸過嘅遊戲類別,雖然最後係衰咗
以前超任起格都好玩架
只係時代進步左
想兩樣都有姐
畫面靚自然多野玩啦on99
你屌女靚樣自然砌得開心d
成隻豬扒話知佢潮吹到五樓
射完一腳伸佢落床啦仲自拍
你老母死任狗不知進取奶共肥閪我屌你全家插個花呀
畫面咁都咁多人買
使撚靚咩

但老任冇錯
PS4 隻jump 大亂鬥
畫面超靚
啲光影頂級

但屎黎

Nds嗰兩隻仲好玩

更唔使同switch 隻大亂鬥比
咁同標題其實無衝突
“遊戲是否有趣,其實與硬體效能無關”
佢係靠硬件紅 同佢本身有無趣無關係
我已經唔知我地拗緊咩
呢個post 好勁 兩個平行時空 一個講game 一個講相機
樓主其實你想講咩架
成功嘅 po 同電影一樣,條界線夠模糊就自然多人會討論,真理同時越辯越明。
連燈明言,y not both
我 switch, ps4, pc 都有,相機 FF 全套到一吋換鏡機都有,係度反思緊真正想要嘅係咩姐
有咩好拗
岩呀
但你部機d game 30fps都無真係講經咩
mgs1冇得入locker
mgs2開始有得入locker
我覺得都有d係主機性能嘅關係
無錯

所以轉玩gameboy
你on9咩,po名講任天堂po入面講乜柒相機
同意

但我真心覺得1好玩好多...
Pc masturbate
但任天堂啲新game我真係唔太識欣賞,炒冷飯嘅就唔評論
留意返,講緊嘅係攝影,唔係只係相機
咁佢無話自己d game 點點點嘅
完全同意
switch d game 有趣好多
而家d 影相人淨係日日比邊部d 細節勁,當機鏡去到一定水平(當然價錢又可以差好遠)

紫邊同解像通通要放到勁大先睇到分別,就好似成日見d
d 機鏡評測咁,當大家都係目視咁大個陣,其實又差得幾多

定係大家都係
crop 相狂魔
最後一個條件已經係充分條件了
依家就好似去到樽頸咁樣樣,都係同一個框架上做得好啲好啲
已經冇咗以前即影即有,數碼機,彩色相既衝擊

btw,我正式宣佈個post已經失敗咗,本來想傾影相點知變咗遊戲台
極其量只係糖水相,冇乜意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞