[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Cu好似大部份科都唔收year 1?
應該多數都係year2走駁返year3多?
係呀!如果好想year one 走可以考慮下HKu , ching 今年freshman?
1去1
AALH
Thx
咁可以考慮下HKu ba ,介唔介意留tg ?

利申:year one 走 AALH 升HKu ba
又唔使咁既 交流下姐 幫到人都好既
真係有心讀既 送比你又點話ar
其實如果freshman 想要source 可以免費比你 但係前題係一定要有心讀 因為我都諗住dup 架la
ching知唔知cu曬銀時/nursing收唔收year one
Hku 收
cu係一定唔收定視乎情況?
我自己就唔太清楚la 我自己身邊冇人year one 入呢兩科
唔該曬
遲d send email去問下先
你可以去non jupas page 睇下相關資料
佢個general entry requirements話入學嗰年9月1號前completed at least one year of study leading to the qualification of associate degree/higher diploma or its equivalent就得
照咁講應該全部科都apply得
佢冇話唔比你apply 你比錢佢洗一定好㗎但係可以唔收你
你真係好想year one 走 基本上只有HKu 收
想問係咪而家得dse新入學先可以upload學生證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞