[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
咪係囉屌
又話要人課金 點解無收數通知嘅
太空有冇得申請畢業證書
定最後一張sem4 transcript 就已經代表咗
上年會叫你返去KEC攞
太空~做嘢~真的好~撚慢
嫌慢~嘅話~咪quit~咗佢~
2021-2022太空開學日:14/9
夠鐘出嚟

是咁的

我表哥佢今年考DSE,琴日放榜
佢考得唔係太好,又怕呀媽擔心
呀媽一生人既夢想佢佢個仔入大學
因為佢d親戚街坊都無仔女入到U

今日一早番左屋企時,呀媽係咁問佢成績點,夠唔夠分, 可以入邊間U
表哥心情唔好,是向左走向右走但同呀媽講佢左讀港大太空,
之後請入房訓較(尋晚通左頂)

表哥起左身,屙完屎之後出黎
發現成家人都好開心,呀爸呀媽叫向左走向右走晒佢d親戚姑嫂話今晚出黎食飯
同個仔興祝入到HKU讀太空系

依個時候先知大向左走向右走獲
表哥其實係去報港大太空學院
唔向左走向右走知邊個親戚街坊話係港大,只有HKU有太空讀
所以呀媽以為佢夠分入左HKU
仲同佢講第時畢業可以入NASA做野 人工仲高過MBBS同GBUS果d垃圾科

Hi 你
我表哥頭sin打電話比我
問我點做好.........
我真係好嬲好唔開心
前年於一個朋友聚會中識左個男仔, 之後發展成為情侶
佢話自己係HKU畢業, 宜家做緊銀行, 我見佢學歷唔錯, 樣又ok, 性格有d自大但都總算唔太差
好順利就同左佢一齊
我仲帶佢見過daddy媽咪添 , 媽咪仲好滿意我男朋友係港大生, 仲同d親戚講
搞到我都有d唔好意思

男友遲d要搬屋, 琴日幫佢執拾d雜物
見到張cert同幾封信, 見到係HKU SPACE
我即係問佢:”你點解係….SPACE既, 你又話你港大畢業?”
佢即刻答我:” 一樣架咋, 我讀既係港大既副學士”
我即刻嬲到走左

我唔係嬲佢唔係讀港大,
但我嬲佢呃左我成年
到宜家仲想講大話呃我話SPACE = HKU
到今日我都無接佢電話
我應該點算好
真係過唔到自己果關
你點知的
笑到仆街
交學費通告有寫
早幾日收到政府船
有船嘅可以check下銀行户口
同問,我都想知
陳龍生帶隊嗰個離島遊有無人有消息??下個星期就去啦wor
我派gpa當日申請,隔左幾個鐘有得攞
上個禮拜四申請
今日攞咗
課金比CC再課金比100毛賣廣告
條片勁假囉
連校訓同多killer 都無講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞