[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
This is 太空
Welcome to 太空
可以點跟星座分
【太空站前往方法整合】
MTR篇:
【KEC】九龍灣B出口
【ADC/UNC】:金鐘A出口(ADC)/D出口(UNC)
【FTC】:炮台山B出口
【IEC】:北角B3出口
【ISP】:地鐵去唔到,個人建議中環轉30X然後華翠街落車
巴士篇(落車地點)
【KEC】九龍灣站/臨華街/淘大花園/輔警總部/九龍灣運動場
【ADC/UNC】:政府總部/力寶中心/金鐘站/金鐘(東)總站/金鐘(西)總站/海富中心/太古廣場/金鐘(樂禮街)/金鐘(添馬街)/高等法院
【FTC】:七海商業中心/電廠街/新時代廣場/炮台山站/電氣道街市/銅鑼灣天后總站(沿英皇道行)
【IEC】:港運城/琴行街/新光戲院
【ISP】:華富邨華樂樓/華富道/華翠街
強制 返學 真的很興奮~
院長:呢個suggestion唔錯,下個sem試吓
想知alumni可以幾時還學生證 想攞5舊水
報咗eng lit但英文得4平時又冇睇poems/classics
而家cold feet

諗緊好唔好等8月12報另一科,但好驚另一科唔收到時得個桔
Year one 就走之後還證有冇得拎500
放心 太空老母已經準備緊
我愛八半
有人知道CITA點去嘅話可以補返
十點才是好東西
【太空站前往方法整合】
MTR篇
【KEC/CITA】九龍灣B出口(KEC)/A出口(CITA)
【ADC/UNC】金鐘A出口(ADC)/D出口(UNC)
【FTC】炮台山B出口
【IEC】北角B3出口
【ISP】地鐵去唔到,個人建議中環轉30X然後華翠街落車
巴士篇(落車地點)
【KEC】九龍灣站/臨華街/淘大花園/輔警總部/九龍灣運動場
【CITA】常怡道/九龍灣總站/常悅道/牛頭角下邨
【ADC/UNC】政府總部/力寶中心/金鐘站/金鐘(東/西/添馬街/樂禮街)總站/海富中心/太古廣場/高等法院
【FTC】七海商業中心/新時代廣場/炮台山站/電氣道街市/銅鑼灣天后總站(沿英皇道行)
【IEC】港運城/琴行街
【ISP】華富邨華樂樓/華富道/華翠街
電車篇
【ADC/UNC】金鐘港鐵站
【FTC】炮台山
【IEC】電照街
同問
還學生證有錢?
之前係咪交學費個陣時有交到$500按金之類嘅嘢 話係費事你破壞公物但係又唔想賠錢個陣就用得著
year2還都有錢?完全唔知呢樣嘢
我睇賠完就冇錢了 冇整爛過嘢嘅話應該就係唔喺個度讀個陣時就可以去間分校辦事處到(申請)拎返
應該要等八月真係畢業之後佢先會send notice話可以申請返學校交還學生證同個張KongU facility card 之後等寄支票🤣
幾時出時間表
開學前一兩個禮拜
都係果句
任何時間嘅嘢請留意#785
出住Handbook先啦
恭喜各位今年要渡過考試聖誕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞