[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
你開sem嗰陣俾心機讀書嘅用處大啲
加油
想問吓hku space幾時reg科
係咪全部科都出晒結果啦?
有朋友經入學通申請仲未有結果睇
想問埋大約幾時開學
入左tg grp睇左pin未太空做伸手黨會比人詛咒爛龜架
建議打電話去催佢 我上年同你朋友有類似經歷
不停打電話去就會無咁慢 照道理有錢就收
岩岩搵左 係咪取暖區果個gp? 好似係私人入唔到

如果唔係 請問我可以喺邊到搵到tg link?
無錯 就係呢個grp 唔係private嘅 答條簡單問題就入到架啦
各位 fm bb 有問題可以盡情係到問老鬼答到嘅都會答

利申:問之前請睇左tg grp pin先 pin都無先問 唔係會詛咒爛龜架
佢就係怕唔收
我記得我最痴線嘅時候 一三五都打電話問 打到班職員記住我個名 跟著好快就有interview之後就收埋
太空有手有腳有錢就收 唔好緊張
讀master 有冇ocamp 玩🤣
Ocam應該無
我都前幾日先收到from offer letter可能再等下就有
*firm
有冇邊個professor要特別小心
我自己覺得幾有用,因為你可以提前睇下A range source 究竟真實既requirements 係點樣,咁你到時做落都易D掌握同高分 ,尤其如果你想year one 走,加油

Btw 如果想買source 可以搵我 利申:sem 1 gpa 4.1x AALH 依家讀緊HKu ba
有冇人知幾時派學生證
想問下今年 online lesson 機會多唔多
大個仔自己上網搵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞