[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
好似有pacfic 25蚊安慰獎
真咩……無收到丫
lm就嚟要考final term exam
都就㗎啦
利申:5月6號開波
收唔收到分你都唔知啦
可能派完頭2份5% assignment分之後就乜都唔派
到出grade個下都唔知死乜
份quiz遲左交點算重要都唔夠時間做咁多題要攞C了
佢最後會拉curve 你勁過啲同學就得
利申上年讀個quiz成題十幾分冇做 但計我96/100 overall a+ 埋
但遲交會扣分
hku space past paper 系邊到搵 ??
想要CCIT4085-Information Technology Fundamentals & CCCU4039-Intercultural Communication past paper
又要溫final又要交3份report 2次presentation 2份essay 中間仲要internship 面試
Deadline全部4月前
I know your feel
大家對art冇興趣 千祈唔好揀 a journey of appreciation and creation
想問eap3 in-text計唔計字
想問下你讀咩科咁厲害有EAP 3讀
eap既assignment3
揾到intern 做?
唔明有咩問題?
點解?
好奇想知 上個sem讀覺得幾好
學校有向讀IT既學生介紹internship
所有associate of engineering 學生都有機會
我頂你啲core curriculum. 你要我寫review咪寫囉。洗唔洗拖到sem尾先一次過派幾份?
大陸閪死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞