[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(55) 3月1號乖乖地返去上F2F啦

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
想問下仲有冇人等緊HKU SPACE offer? 過兩日就放榜

利申:非DSE
有冇人知Claim offer等幾耐先有
下期#1會有佢份
報咗HKUSPACE嘅人入一入嚟
https://lih.kg/2624981
請留意#785
真係痴撚線禮拜五send咗成績表過去隔咗兩三個工作日都未俾firm offer
當你習慣咗之後你就會發少咗好多脾氣
難唔難上返business related 嘅科
幫親戚問
過咗俾錢deadline佢哋都會照send email叫你磅水
同ching一樣 係咪今日會有通知定係要再等
你係咪同我一樣唔係DSE考生,今日肯定做咗佢哋先
dklm 仲要等幾多日但我無send成績表嘅
一定要send你found dip/毅進成績表呀
我DSE成績報,早知前幾日firm Ive offer算
依家有冇offer/面試都唔知
想問asso Chinese lan lit同cul 好唔好入返去三大機會高唔高
店長:
想知asso soc sci駁返上soc work辛唔辛苦
學務部俾咗E-transcript佢哋係咪唔受我好似中撚咗伏
真架?
有冇AALH上返cu history 嘅先例
睇下你aim咩u
三大肯定難,最少3.7up
city sw 上年Senior entry 好似3.7左右先俾你in
Bu都要3.5 3.6左右
poly Sw基本上唔收社科人,有都係得一個半個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞