信用卡討論區(103)安心出賣

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
用左cash back2-3年 仲未收過年費
搞到我成日要睇住
有冇人被charge過?
Citi cash back 回贈可以找卡數?
儲夠$200 先回一次, 用黎抵銷下一個月卡數。
thanks
如果我8仔自動增值可以每次儲夠$200 咁回?
總之佢所有簽賬/增值回贈都係儲夠$200或以上先一次過回
Scam 依加係咪 都唔收年費

上年2月 同今年 岩岩 打hotline 就咁就waived 左
thanks
另外想問本身8仔增值用sc,已經cut左卡轉cash back 要唔要比service charge ?
用同一張八達通卡取消左A銀行之後去B銀行開返自動增值都要手續費。
thanks
所以自動增值轉銀行,務必同時轉埋用新八仔卡
唔該巴打
點解
我張8仔轉左去apple watch
本身用sc自動增值,宜家cut左卡。想轉cash back 增值,巴打意思如果開多張卡可以唔洗比$20?
指定商店,好多都係藍
ignore就得
佢之前係硬件台出沒係咁傾淘寶都比人屌開
呢年 7k 都無
呢家冷河係咪都係一年 定半年?

其實應該cut左佢 食迎身

都用唔藉佢 呢家都係簽 Hsbc vs 多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞