信用卡討論區(103)安心出賣

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
條款無話唔得
如果佢reject我 即刻cut鬼咗張CX佢
Bose sport earbuds 冇降噪我就唔考慮了,如果要黎做運動買d平平6,7百數已然有唔少選擇

如果講電話多就一定係airpod,但airpod又冇理由而家係apple store買,好多網上店如the club成日有得平幾百

我就一定揀giftcard因為係無期限,留返下年買iphone又得
如果你有用開cx,其實唔怕打上cs問有無offer
批咗,直卡個credit card no 有冇唔同?
有唔同
兩張唔同card number
開張附屬卡畀朋友 叫佢揀食飯 攞佢黎用
citi cash back
兩份迎新
無架,得第一張卡有迎新
我都睇緊呢張 回2%
其實sc simply cash 都幾好 但唔想開戶
另外bea visa signature 好似仲好 回2.4% 有冇伏?
如果係網上簽賬就計
建議你睇隔離紅卡個post睇下會唔會中伏
(註:紅卡係無得玩,叫你睇紅卡post只係睇下紅卡唔計網上簽賬作為參考)
用緊BEA VS幾年, 唔知點解好少人提起呢張卡
連信用卡網搵現金回贈卡都搵唔到呢張

呢張食飯係2.4%架, 屌打Citi cash back,
上年有一段時間得coupons換, 但一早有返現金回贈, 我上個月先回贈左

不過而家冇左東亞日, 少左回贈, 以前有東亞日有成5%, 好撚勁
呢張VS買MCL戲飛有8折, 成日同女睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞