信用卡討論區(103)安心出賣

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁如果恒生戶口去hsbc 信用卡 同名,有冇得自動?
用轉數快可以找到VS卡數
我冇糧單,但月結單上面有公司入數資料,寫住出糧,咁係唔係可以證明到月入meet 到VS 要求?
新果張ae 卡
真係睇落又柒摸落又膠
成年都收唔到
係咪經小斯會收到
其實啲拍卡機
apple pay係計另外一項支付方式
定係跟返張卡嘅公司

點解我張ae入咗apple pay之後去拍
有啲寫明唔收ae嘅拍到
有啲收ae嘅拍唔到
會跟返間鋪收到咩,實情係好多鋪都收到AE,只不過唔想俾AE 個charge,咪話有無其他卡咁囉,但你簽到某個額佢哋又肯收!另外就係鋪剛申請成功,職員唔知原來收得。至於收到AE但拍唔到卡,有機會部機未update ,AE講過去到某一年某日,全世界都要接受拍卡付款,佢哋有晒時間表,但有無延期要再查,但有啲好似萬寧,到依家都拍唔到卡就有佢哋原因,另外好似實惠,用AE付款佢哋要求要實卡再過收銀機,好似好耐之前超市做法咁。始終AE於唔同鋪喺應用上,仍然好似未夾到咁,同v/m仲有啲差距。
thx bro
用咗幾日仲諗緊點解成日都嘟唔到
剩講AE,又係唔知邊方面問題,成日有拍唔到個情況,其一係唔夠線路,咁就等一輪因線路繁忙而唔成功,其二就係啲機成日唔多夾咁,早一兩年試過突然間好多地方拍唔到卡,打上去熱線,佢哋話系統更新咗,但機要派人去逐部更新,所以點解有啲鋪AE 另有專用機,可能係原因之一。
飛行里數 除左渣打邊張好
唔過 200k人工
咁HSBC VS 易唔易waive 到年費?
有冇人試過?
竟然咁伏 真係唔聽唔知
打電話去問啦 不過應該都可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞