[I/A]Pokemon Masters EX (62)| 寵物小精靈 ★1.5周年慶典(26/2)-丹帝瑪俐登場?!★

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
瑪奧 老母抽丹帝pool拍埋哂3 差得個幾隻普池野費事係自選度揀 反正遲下都會中
想問吓三月總共會派幾多石?

睇吓有冇機會去保底冠軍艾莉絲
D人大約計咗由2月26日至3月底會有大約2萬零石 (完成哂所有活動同login)
覺得唔使咁心急
遲下一定會同另一隻限夾埋一個池出
多謝解答 啲石比我想像中少

睇嚟要儲多一排先可以保底
想有個勁啲龍系打手

同埋見到佢可以降雙攻幾吸引
如果係龍打手唔考慮下美極竹蘭? 難得仲有幾日抽 招技同埋拍技aoe轟落好爽好多
新手教學都未做完就入唔返game,開親都話有錯誤,del咗都係咁,有冇人一樣
好事黎 玩其他驚好過呢隻
好似都幾好玩
依家得六千幾石

追唔到寶3所以唯有放棄等下次
快就3個月一次
慢就半年以上
如果係節日限 要接近一年先復刻
如果本身鐘意pkm
一開頭係幾好玩
當去到大後期 會ok悶
隻驚可以唔課都打得哂
唔少勁既pkm 都係F2P 例如X鹿/天鵝/海星
唔緊要啦 本身都係hea打冠軍戰4200分

唔急要齊晒所有屬打手

同埋個人比較黑 想保底安全啲
我自己覺得以pokemon系列黎比較 真係算好好玩了
有d免費嘅精靈都ok好用 或者萬用毒隊又算公廁易抽 都可以砌到唔同隊玩玩

但以手機game角度黎比較 就真係未夠好
iOS有可能title出error
去iphone設定off screen time會入到

https://twitter.com/pokemas_game/status/1364825070967746560?s=21
佛系等新模式
你睇連dp remake咁既屎班白皮豬都食
呢隻驚短期內點會執
另一隻手機驚cafe 就真係可能執
得拍一 隻野要寶3先完全體 放棄算
pass
隻三頭龍都要拍3先有得點sync move multiplier
得拍1拍2唔會夠力做打手
但可以降雙攻,仲要一次降兩層都好有用
我覺得兩隻都拍1黎計,SS竹蘭贏輸出,三頭龍贏降stat
兩隻合作都唔錯,彌補SS竹蘭用技減防問題
未有餅洗到抗減防
斑馬歪中到拍三
再歪中埋電貓(拍一)
係咪都可以team up到夠玩?
[I/A]Pokemon Masters EX (63)| 寵物小精靈 ★1.5周年-丹帝瑪俐登場/沙奈朵月底亮相★
https://lih.kg/2427772
電貓負責電場同上麻痺
拍1都夠
推埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞