[I/A]Pokemon Masters EX (62)| 寵物小精靈 ★1.5周年慶典(26/2)-丹帝瑪俐登場?!★

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係,呢隻休閒下幾好
有咩寵要轉星盤
我set左噴晴天同非晴天
劍狗鋼同妖精
佢被動可以令1技2技每次必降敵方全體兩級攻/特攻
高級版雨蛾/雷霆蛋/忌廉
攻擊型同防守型嘅海星、夢夢、富迪

攻擊型同技術型嘅黑魯加
X鹿既木角回血盤/妖精既月亮打手盤
仲洗唔洗抽多隻老噴
個人認為冇竹蘭又冇Red先值得抽
當然佢本身都勁
重覆老噴可以同場?
可以
重覆人先唔得
大劍鬼依家真係有得升埋crit+防好感動
終於可以永久封印魔人
palkia有神技critical focus2, 可以唔使靠隊友升crit, 每場都有免費crit buff

沙奈朵無乜特別,又無妖場,用返風妖精算
三頭龍做到嘅嘢頗多,但唔似有限定價值,龍系strike太多,佢呢隻tech無競爭力

leon睇得到營運出盡食奶嘅力將諗到最勁嘅新嘢塞晒入去,但暫時睇落去火力唔夠x噴打,galar隊又未夠完善,唯一亮點就係嗰幾次強制剋屬
依家又冇gmax, 抽嚟等gmax不如等有gmax先抽
瑪利要開拍先轉到屬
沙奈朵算唔算妖屬老噴
3格全體+4格單體
沙奈朵必抽 其餘就…
睇真啲三頭龍嘅Double Drop效果好似唔限自己唔知係咪翻譯問題
咁嘅話配花都幾勁
https://twitter.com/4ZjkGb9SDaUuNhL/status/1364460985340203010?s=20
佢係咪之前20/20左 之後而家退返廿張比佢
咁活動咪可以有2張免費金卷
輸出接近非晴天x噴, 但上限低+無必中, 實力都係距離噴有啲遠
不過setup方便, 都算係抵抽嘅限
遲D應該會有隻妖場既tech
咁淨係用妖屬比較
佢應該算係最好嗰隻打手?
暫時睇就係
又表演一手好牌都打到垃圾咁樣
出晒冠軍隊同Marnie都唔吸引
連埋蛋寵 可以三老噴出場
睇死佢遲下都出埋Y嘖 3隻同場
有多選grid之後, 覺得自己之前一年用咁多時間reset真係on99
晨早應該出啦
哂9人時間
瑪俐ex件衫好柒呀
btw咁多技術type 睇黎顆糖可以係度用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞