[I/A]Pokemon Masters EX (62)| 寵物小精靈 ★1.5周年慶典(26/2)-丹帝瑪俐登場?!★

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
2抽就補到
兩抽搞掂
好耐冇玩,抽哂回歸活動送嘅石,好似易中過以前好多咁
暫時睇落係唔差
GF本部今次咁有野心整前傳又整靚畫面, 抵讚過前幾年好多
如果唔係格硬出隻咁撚樣嘅dp remake 今次25周年應該會係零負評, 可惜
寧願佢遲多2年先出remake 都好過依家咁出
miss咗冇睇 想問除咗條trailer柒之外今次發佈會仲公佈咗啲咩?
靚過條柒remake trailer幾百倍
有冇機會隻game實際出到嚟冇trailer咁柒
Fps超順
疾下疾下咁 switch 機能廢就無整咁高fps
丹帝盤點點
無啦, 呢次完全外判, 得增田一個舊人參與
連character design都冇重做, 可以睇到唔會有任何新要素, 姐係100%照住舊地圖舊劇情搬, 極限係兼容pt要素, mega Z嗰啲唔使諗
當係一隻movepool豐富啲同有fairy type嘅dp移植就啱
屌.........我期待咗勁耐
咁睇嚟要買埋前傳嚟玩
btw我想問搞咩要一隻呼聲咁高嘅remake完全外判咁柒?
笑死 好似wii啲畫面
主要都係工期問題
你睇arceus發售時間同dp咁近 就知tpc原本個plan係年尾上arceus但結果要delay幾個月
之前都有睇過內部員工爆料講因為做劍盾dlc1,2 搞到工期好緊張, dlc內容前身係劍盾二周目, 但劍盾19年做唔完頂硬上咗, 二周目內容變咗做dlc邊做邊上
一層一層咁delay最後壓咗落25周年作品, 姐係呢隻arceus身上
所以咁睇今次隻dp移植係為咗交貨畀nintendo做年貨, 同應付fans先鳩外判頂住各方壓力
我屌...........
但其實gf一直冇講明幾時出甚至冇講實會出dp remake 點解要為趕期而外判出去?(仲要判畀間柒廠做)
所以依家睇返
gf本身應該真係無諗住做dp remake
N係限定 依家冇得抽 要等復刻
本身有冇Red? 冇既話可以抽下丹帝 (不過得1%)
呢個就係我想講嘅pt 就係既然本身冇諗住整 又冇承諾大眾話要整 咁點解最後無啦啦又要整出嚟仲要係唔經自己手搵第三方廠整?條trailer柒到我直頭懷疑gf內部自己都未睇過就掉出街咁
N冇左一個月
等多兩個月應該又復刻
由26號既第107位去到第8
冇課20抽淨係抽到2隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞