[I/A]Pokemon Masters EX (62)| 寵物小精靈 ★1.5周年慶典(26/2)-丹帝瑪俐登場?!★

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
留俾3月底沙奈朵
第一次master都合理
不過其實同red比丹帝差幾遠
仲諗住有劍盾畫質+珍珠鑽石內容
就係因為上面講嘅nintendo壓力
本身pokemon系列放年尾賣 係為咗年未全世界範圍嘅聖誕商戰
gf同nintendo應該deal好咗有部25周年作品, 姐係定位係2021年商戰殺手嘅pokemon主系列game, 但因為工期出唔到, 咪要變隻遊戲出嚟撐場面
要小悠啦
你有Red唔洗用鬥子
無記錯既 岩岩出red果時最高係排到去第3
同埋得pkm 一係佢就越出越密 一係就搵下有冇可能合作
而家都去到丹帝 2週年完都唔知仲有咩大野引人抽
明白 即係因為劍盾個期推遲咗搞到本身25周年嘅大作 即係隻前傳 要出年年頭先出得 所以為咗避免年尾呢個商戰檔有空白期就格硬推隻dp remake嚟拖住個期 係咪咁?
如果咁睇 dp好明顯畀gf犧牲咗
無錯
不過兩睇啦, 如果隻arceus成pat屎咁急住上先真係完全犧牲dp
依家唔理隻移植搞成點啦, 關注位都係隻arceus
啱啱出red嗰陣個post都推得快好多
睇邊隻

仲柒過巴西大使look
琴日39000保底1隻+食糖寶2

岩岩11抽終於中丹帝

可以疊埋心水儲石
屌你reddit 啲人係咪有問題 咁撚樣都話鍾意
咁嘅重制 5年前放上3ds都未必收貨
https://twitter.com/pokemon/status/1365329320378576903?s=21
下面留言班白皮豬全部屌鳩d話唔鍾意既人
間公司唔進步就係因為有呢班盲粉
要求唔高 就算唔用劍盾/let’s go d模黎做
你用oras既我都接受 但絕對唔係呢種囉

呢隻啱喇 連icon都係豬
批評緊佢畫質 要玩咗先批評得 on99
nds都靚撚過呢隻啦
唔講以為係出畀gba嘅試作品
冠軍真係唔識用
勁唔順手
純為passive入隊
反而隻鼠幾好玩
好多配法

係咪要3/5先玩到
我諗玩囂張嘅1-2/5都玩到
3/5都係多一格攻
電擊2/5有畏縮 綠格可以+24攻
Wheel就可能有3/5速度加傷爽d
Sync nuke 3/5加EX配合電場都好強
另外見有人main個人技
推sync move同super effective
但加爆咗攻似乎會fail個人技
唔係幾好用
啲支那人話十足十大陸抄鳩pokemon啲手遊咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞