[I/A]Pokemon Masters EX (62)| 寵物小精靈 ★1.5周年慶典(26/2)-丹帝瑪俐登場?!★

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
終於 地面系一直要靠竹蘭加風沙隊 隻沙堡又豆腐到一個點 一路唔出風沙角
最近出勁多 但係一隻都抽唔中
X鹿已經好撚勁劍神同7夕青鳥唔上拍3都唔夠X鹿實用
咁都過到音監?成條sex team無人玩過劍盾?
X鹿好似無test過就出咁
吸血有兩格回血up 無上限
本身又高雙防
反而Y限吸一半
佢招地震點會夠地龍大力
所以Y雀個pool真係搵笨柒, 10%都完全無吸引力
咁我寧願細力少少都唔想靠隻豆腐沙堡
點樣buff佢保佢都好 對面開一開拍技唔死都重傷
咁你上地龍搭其他怪咪得都係大力啲
沙堡固然係毒瘤
但裂咬本身都太依賴天氣
無咗沙暴得返速度加傷
Sync move本身無力
兩氣技基本上無用
好睇唔好用
有大技加速
入場+1開一次技就滿要害
大技回滿氣
用落都唔差嘅
又可以玩惡之波動flinch
不過差唔多人人都有大比同黑狗
都唔使抽佢
對 所以真係好需要一隻新既地面系打手 要係可以獨立操作既
X鹿已經好撚勁劍神同7夕青鳥唔上拍3都唔夠X鹿實用
X鹿好似無test過就出咁
吸血有兩格回血up 無上限
本身又高雙防
反而Y限吸一半
所以Y雀個pool真係搵笨柒, 10%都完全無吸引力
有大技加速
入場+1開一次技就滿要害
大技回滿氣
用落都唔差嘅
又可以玩惡之波動flinch
不過差唔多人人都有大比同黑狗
都唔使抽佢

大比同黑狗=蜥蝪王之外既開game之寶
咁係細力好多唔係細力少少噃
巨沼怪咪係
佢招地震完全係為咗未來嘅max quake鋪路, 當佢地系打手唔多實際
巨沼怪係 仲未抽到 好想要
依家隻噴用地震 咪就係等於你講嘅細力好多嘅地龍, 仲要再細力啲添
好想知三頭龍嘅Double Drop點計
暫時最有興趣抽嘅係呢隻好似可以做到全驚第一輸出

啱啱發現events medal漏左一個
睇巴哈話之前嘅神獸活動冇銅牌
今次更新加嘅
睇完盤再聽埋個配音完全失去抽瑪琍興趣
留石抽冠軍艾好過
今次有冇人計全個月有幾多石
黎緊呢4隻有邊隻值得抽到拍3再EX?
點為止值? red噴嗰種level?
我當大概鬥龍個level會覺得值嘅話, morpeko以外3隻都值, 都係sync nuke要3/5
diana比較無腦, 純剋屬打手
iris會係得意啲玩輸出+干擾, 3/5超大力, ex埋仲要再1.5x大技可以針對boss怪, 1/5都可以玩啲特別戰術
leon依家有啲難評價, 要睇未來啲galar隊友有幾屈, 同埋未來有max系統就可能環境唔同, 不過到時出max都一定會復刻呢次我自己唔大意慾抽
唔係好明d人話咩依加20/20左珍珠獸賺4張金卷係咪更新左2.6版本就無得咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞