[IOS/AN] 神魔之塔 (128) 鬼滅之刃合作確認 《時空之門》角色「次元英雄」系列2月22日登場

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
下一步係戒埋課呢隻驚
對上課嗰次已經係超人
唔稀罕又課落去
你上網買個吹氣公仔啦
咁樂觀
我估1 2個星期嫌麻煩/無新鮮感就無人會再用
個試玩幾趕客
想抽
但我點都會等加倍
慳得就慳
雖然加唔加倍都一樣 我保底命
對時空之門有愛 課完就熄game
睇完小許實戰
同自己玩試玩關卡
唔洗一星期已經變倉管了
宜家已經係倉管啦
成堆好似無食飽飯咁
我好耐冇抽自家卡啦 本身又廢 潛解完又廢 異轉乜乜都仲係廢
抽黑金撈到就撈 撈唔到味算囉
十二星座算幾有特色同靚
英格麗算係企得耐 又睇得啦 其算吧啦
人地都係課金抽卡開心下姐
無佢地我地邊有game玩
可以120fps
就係因為依班人搞到MH 執極都執唔到
其實佢個官方配隊有邊次係唔趕客
Eva同蚩尤都ok
各位召喚師大家好,
部份系列未能兌換精魄,我們已於17:15修正問題,受影響系列如下:
- 5,6星 「傳世神器 」
- 5,6星 「古蹟源龍 」
- 5,6星「封神演義 」
- 5,6星 「巴比倫主神 」
- 5,6星 「機偶使者」
- 5,6星 「百鬼夜行‧惡鬼」
- 5星 「劍靈」
- 5星 「玩具精靈」
- 7星 「中國神」
- 7星 「北歐神」
- 7星 「埃及神」
- 7星 「鮮紅恩典」
- 7星 「黃道十二宮上篇」
- 7星 「黃道十二宮下篇」
謝謝關注和合作。
各位召喚師大家好,
19.7 版本新增已知問題:
- 「扭曲天使.亞伯汗」隊伍技能減傷判斷時間錯誤,現在會於敵人回合完結攻擊後計算血量判定導致無法減傷
- 「扭曲天使.亞伯汗」主動技能每回合增加轉珠數量錯誤,應該是每回合+3顆
- 「扭曲天使.亞伯汗」作隊長戰友,使用「寫作之神.菲呂拉」主動技能向左拉動3次,回血量錯誤地只計算了2次
以上問題已於 19.71 版本修正,並預計於本週內推出。
為召喚師帶來不便,我們在此致歉。
================================
以下問題已 19.7 修正版本修復:
- 「深潛之主宰 ‧ 達貢」「撕星怒嘯者 ‧ 拜亞基」「冥炎之子嗣 ‧ 克圖格亞 」隊長技能回血效果失效
- 圖鑑中的"群妖亂舞。暗地精"圖片顯示錯誤
- 於先制消除我方所有狀態及消除開關技的敵人技能變身會使遊戲卡死
- 「聖光氣 ‧ 仙水忍」主動技能附加消除效果失效
- 潛解後「百鬼夜行‧惡鬼」系列隊長技能無視屬性相剋失效
- 競技場排行榜3圍顯示異常
- 「鬼面魔刃 ‧ 源義經」主動技能異常地於結束後扣血效果持續
- 「以諾」昇華技能心及暗符石掉落率提升有機會導致掉落空白符石
- 於二月挑戰任務 LV.7第2回合變身會/合體有機會卡死
- 究極裝甲艾克斯隊伍技能轉換機械符石技能,於禁止轉珠敵技下失效
- 「摧毀藝術 ‧ 斐瑞」主動技能使用後有機會可以拉動珠盤使技能異常
- 於關卡中曾經死亡會使「明日香與EVA2號機」變身主動技能每回合刷新「絕對領域」效果失效
- 召喚獸等級未滿時, 錯誤地無法進行異空轉生
- 初音評價系統在五隊戰中失效
- 在五隊戰中, E 罐-CD及回復效果在發動第一次後失效
- 進入關卡時點開啟聯天室捷徑有機會卡死
- 「真知統領 · 瑪巴斯」主動技能持續回合異常
- 「套娃人偶 ‧ 瑪特羅什卡」主動技能持續效果異常
- 「瑪莉諾」主動技能錯誤地不能於競技場連續開啟
- 在五隊戰中「艾克斯」隊伍技能失效
- 「伊斯塔」主動技能於部份黑白符石敵人技能失效
- 部份電擊珠敵技卡使用引爆技能後仍然出現
================================
以下v19.7 問題將於19.71 修正:
- 「扭曲天使.亞伯汗」隊伍技能減傷判斷時間錯誤,現在會於敵人回合完結攻擊後計算血量判定導致無法減傷
- 「扭曲天使.亞伯汗」主動技能每回合增加轉珠數量錯誤,應該是每回合+3顆
- 「扭曲天使.亞伯汗」作隊長戰友,使用「寫作之神.菲呂拉」主動技能向左拉動3次,回血量錯誤地只計算了2次
- 「鬥神聖者 ‧ 孫悟空」主動技能效果異常
- 關卡「我們的毅力」五隊戰中,畫面特效設定為low 時,進入王關會卡死
- 「喰魅 ‧ 蝕獸之王」主動技能增加combo 效果異常
待處理已知問題:
- 每回合造成最多N%傷害的敵人技能有機會需要多打1回合
- 個人紀錄中主線完成進度異常
- 獲得卡片時轉換造型無效,需重新登入
- 「伊登」主動技能回血判定時間異常
為召喚師帶來不便,我們在此致歉。工程師日後會持續每個工作天最少進行 1 次更新,下次更新時間是 2021-02-23 16:00 前。再次感謝召喚師持續提供回饋與幫助。
我送個抽都中呢隻
冇次係中好野
又岀個$418禮包
有90石
又要課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞