[IOS/AN] 神魔之塔 (128) 鬼滅之刃合作確認 《時空之門》角色「次元英雄」系列2月22日登場

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
達格仲有個阿哥未出
多謝terry幫手慳石
各位召喚師大家好,

時空之門角色「灰狼使.基麗」,其雙週關卡『狼嘯之聲』關卡設定出現異常。我們暫時會關閉關卡,版本更新後會再次開啟。

為召喚師帶來不便,我們在此致歉。
舊年潘朵拉出到咁撚廢都大把人話好啦
個種族夠廢 出嚿屎啱啱好勁達格少少都大撚把人讚
潘朵拉唔勁係因為之後天元、七大罪、eva太勁 同時後半年只係出左金恩1張卡buff妖
如果蚩尤之後唔夠力 係咪又係屌出到咁撚廢?
留名等睇之後出反十億盾
如果盒子能力變成隊伍技能就會好d
而家要靠龍刻好似為咗gimmick而整咁
一個龍刻重置就廢咗
MH 係咪有人過咗去PAD 到做
冇啦啦多BUG 到
關咩事
隻垃圾一出就已經冇力
佢玩磨技-》爆發 唔係玩平砍
平砍冇力咪冇力囉 佢又唔係靠平砍殺怪 有根性又唔驚殺唔到

佢只係驚炸龍刻同無視減傷 同敵血越來越高=過氣
根性都有得吹奏
嗰陣超人咁勁得個減傷都比人屌到仆街啦
仲要一出嚟嗰陣個傷害就已經低到放埋隻專都跟唔上啲怪嘅血量
2020-02-08 ~ 2021-02-14 聯署系統票數已完成結算,最高票為「上修異轉龍僕」的聯署。

針對此問題,團隊已於 2021-02-19 發出的「1800神魔特別報告」中作出回應,以下為部分節錄內容︰

遊戲內容方面調整:
1. 重新檢視已推出龍類角色的強度
團隊正在檢視中,如有調整,將會在 5 月 10 日的版本中一併推出。

2. 推出以龍和獸類為主的新系列角色
團隊正在規劃角色定位和技能,將會在 5 月 10 日的版本推出。

謝謝各位支持神魔之塔!

MH又吹到咁大

龍族元年
減傷點同根性
冇無視減傷之下 一個100%減傷 一個51%減傷 點比
佢又有鑽石做隊員擋無視減傷/先攻無視減傷
咁佢係玩爆發型嘅隊長 爆發個傷打得過咪得
平砍差係佢缺點 但佢平砍唔係必要囉
3月可以有幾多粒石磨到鬼滅?
【新版本功能介紹】
1. 屬性強化盾敵技表現優化
2. 批量購買上限提升及追加全選按鈕
3. 行商要塞開放兌換精魄
4. 全新「次元英雄」系列及專屬抽卡匣
*精魄用作「界限突破」
(「界限突破」將於 v20.0 開放)
連個名都抄埋
笑話一則
七大罪咪出過
無視減傷=無視根性
兩招一定係一齊出

新黑金轉到個盾就秒係基本
磨隊就磨隊啦乜撚嘢爆發型隊長

艾莉亞同超人都有得放跨回無敵隊員添
無得拗啦
廢咪唔好用
覺得勁咪繼續玩

佢一直覺得潘朵拉廢
唔會聽完你講就覺得好咗
唔洗嘥口水

同蚩尤比乜都垃圾
淨係用蚩尤得

蚩尤最好可以解埋妖精成就
https://forms.gle/DsybTwB1WGaPGsX3A

二月福利來囉~大家快點填寫表格吧
最靚係hello kitty skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞