[IOS/AN] 神魔之塔 (128) 鬼滅之刃合作確認 《時空之門》角色「次元英雄」系列2月22日登場

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
好似話中間有修過
改完同無改都差唔多
高回叫做啲咩玩法
輕鬆回滿血已經係基本
佢只係解溢補盾都輕鬆
唔係啲咩特別玩法
一係就整到好似樹王咁溢補打人啦
又要整到樹王咁撚廢

神族18年就有跨回擋死

連出3隻魔族黑金係抵屌
仲要唔撚係勁到曉飛

話呂布廢嗰個係gay界
我只係話3呂布吹大咗 練完一次都冇出過場
咁你講到潘朵拉除咗種族係妖精仲有啲乜咁勁未
仲同佢2兄弟認真討論
唔係我討論先囉好無
係咁同自己講一定要等加倍先抽但係衣家已經手痕了
等鬼滅
一抽炭狗
員工
其他回得滿血呀 不過轉567c先回起
果陣一線隊鋼煉、因其都食心珠回血、多紅綠燈項羽又回唔到 潘全兼全已經係優勢 回復剩5%又係佢好處

美好世界艾莉絲冇辦法完全擋死 無視減傷係冇用

3隻魔黑金 拉普一早出左 要抽都一早抽左 水夏娃又唔洗抽
對於我等於只係出緊巴力一張黑金
我寧願佢出400/600石好過十封守護者冇保底啦

巴力3呂布 Ryan最近成日用啦 只係你唔用咁解
你唔用果隊=/=吹大左
個卡背咁柒都過到
有得更新app 但仲未入得
我就真係覺得呂布冇用既
同盤古一鳩樣吹到大一大咪又係倉管
除左解碎裂仲有咩用
仲要食你2個卡位
回鍋玩家表示呂布係打十一封個陣用過一次用黎解碎裂
除非佢碎好多位完全轉唔到
如果唔係好多一張卡都可以解決到個盾唔洗2張
你講嗰啲最後其他隊都過到
但其他關人哋就輕鬆輾
潘朵拉啱啱出嗰版放隻增傷都仲要唔夠力
仲話係黑金賣成200石
之後連出3隻魔族黑金完全冇必要
2020年呀豬呀狗都話係黑金
搞到黑金cheap撚哂仲夠膽死話黑金=強+稀有+特殊

Ryan係邊撚個我都唔識 佢成日用關我撚事咩
打十一封個陣全程用呂布輾過去
其實幾撚長
好似打極都仲有咁
唔想再用以諾隻垃圾
黎緊一個月係咪可以hea玩
黎緊1年都可以
真 今年啲合作都冇乜愛
講左幾多次 潘爆發咪夠力
依家呢一刻19.7 要溢補、要解成就、要玩娛樂隊就用潘 冇就用其他隊 就係咁簡單

出巴力唔係黑金 變做左上關嘅話 又係比人屌堂堂魔族大佬配垃圾技

巴力比人屌 完全係因為多bug同紅璦skin 巴力果個時候出咪中箭囉

唔撚識Ryan係你問題
8年香港玩家 7位數id 唔靠GP 玩洛基隊而紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞