連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike
2018 Tomorrowland有冇人有興趣一齊去

去完tomorrowland 你會唔想再去香港個啲
利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

官網買唔到飛 係viagogo 買黃牛
我係去week 1
係荷蘭玩左幾日 搭火車去Brussel
再去antwerp ,比較近tomorrow land 嘅town
我無住dream ville 每日來回 antwerp 同boom
Tomorrow land 個幾日會有特別班火車去tomorrow land
20分鐘到boom 火車站
成架火車去係edm 友 連司機都狂播歌

去兩日兩日都落雨

我都係WEEK 1 ,唔知會唔會見過面呢
今年多左好多中國旗
2018 Tomorrowland有冇人有興趣一齊去

去完tomorrowland 你會唔想再去香港個啲
利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

官網買唔到飛 係viagogo 買黃牛
我係去week 1
係荷蘭玩左幾日 搭火車去Brussel
再去antwerp ,比較近tomorrow land 嘅town
我無住dream ville 每日來回 antwerp 同boom
Tomorrow land 個幾日會有特別班火車去tomorrow land
20分鐘到boom 火車站
成架火車去係edm 友 連司機都狂播歌

去兩日兩日都落雨

我都係WEEK 1 ,唔知會唔會見過面呢
今年多左好多中國旗

我記得係夜晚main stage 有支香港旗揮得好勁
係咪你
我見到好多講普通話 但揮美國旗其他國家旗
無假放飛唔到去日本
香港有無edm party可以尻fing下?
無朋友鍾意EDM
有冇edm gp
定期有活動可以一齊去??
有tg group, 不過我唔係admin,加唔到人
既然係咁推薦一首比巴打 https://youtu.be/LO9vChXMBp8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞