連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike
Creamsfield 再加DJ都唔會係superstar嫁啦
去rtu hk定tw好

HK
Creamsfield 再加DJ都唔會係superstar嫁啦

why 巴打咁sure
去rtu hk定tw好

HK

Hk性價比較高

why 巴打咁sure

內部撚?

Flume

Flume

why 巴打咁sure

內部撚?

只係呢幾年去過大大少少既rave 經驗,大牌DJ一早就會公布哂吸引人去買飛,後加多數都係local DJ或者冇咁popular 既genre 出名既DJ

why 巴打咁sure

內部撚?

只係呢幾年去過大大少少既rave 經驗,大牌DJ一早就會公布哂吸引人去買飛,後加多數都係local DJ或者冇咁popular 既genre 出名既DJ

再睇返個Lineup 其實已經好強
A&B, Aly & Fila 近年Trance最大牌既DJ
Dvbbs, W&W, R3hab 早幾年Big room時代既大牌,依加已經過氣,不過都會吸引到人去買飛。
Galantis, Kshmr, Marshmello, Tiesto 呢幾個唔洗解釋啦
Kayzo, Ookay Trap DJ中既up and coming.
Sander van doorn House 既老屎忽

why 巴打咁sure

內部撚?

再睇返個Lineup 其實已經好強
A&B, Aly & Fila 近年Trance最大牌既DJ
Dvbbs, W&W, R3hab 早幾年Big room時代既大牌,依加已經過氣,不過都會吸引到人去買飛。
Galantis, Kshmr, Marshmello, Tiesto 呢幾個唔洗解釋啦
Kayzo, Ookay Trap DJ中既up and coming.
Sander van doorn House 既老屎忽

佢Facebook 話人氣dj喎
潛左水好耐
推薦返首激昂既比大家聽下
https://youtu.be/DDrn3KUZgas
Vicetone - White Lies ft. Chloe Angelides
是咁的 最近歐遊咁啱撞正 22 23號係Belgium
請問大家覺得tomorrowland 2017 值唔值€230 即係大概2000蚊港紙
請問大家覺得tomorrowland 2017 值唔值€230 即係大概2000蚊港紙

Once in a lifetime experience. 如果巴打有錢就去馬啦

Once in a lifetime experience. 如果巴打有錢就去馬啦

明白
搵下有冇人一齊去

明白
搵下有冇人一齊去

梗係值

呢啲機會點都去

個experience無得彈

仲有飛咩
2000蚊係勁抵
Hardwell Europe 個set 又加左好多新歌
Hardwell Europe 個set 又加左好多新歌

黎到香港果陣都希望係
想問下ULTRA個度,依家賣980同之後賣貴左既飛有無分別架?

同埋聽完上面介紹個幾首HARDCORE,想問下仲有咩DJ可以聽下
Creamfields有flume!
想問下ULTRA個度,依家賣980同之後賣貴左既飛有無分別架?

同埋聽完上面介紹個幾首HARDCORE,想問下仲有咩DJ可以聽下

冇分別 除非你買vip
Creamfields有flume!

我錯啦各位巴打!
聽朝有tomorrowland livestream!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞