連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike
https://www.facebook.com/CreamfieldsHongKong/videos/1967880726823643/

有無人會去

買左飛啦

邊隻飛 想去 但自己一個好怕
https://www.facebook.com/CreamfieldsHongKong/videos/1967880726823643/

有無人會去

買左飛啦

之前買 early bird 兩日 飛,一齊囉

有無人會去

買左飛啦

之前買 early bird 兩日 飛,一齊囉

我仲未買飛啊
Alan仔就出個首all falls down幾好聽咁
把女聲好正 以前見識少依家即刻走去聽Noah Cyrus
btw近排好多人都出新歌
Kygo11月好似出新album
marshmello同Selena合作出wolves
Martin今次又拎百大DJ第一其實都估唔到因為一直覺得佢啲歌...首新forever係唔錯嘅
headhunterz同wildstylez隊project one好似幾正
有無人去11月30 Zomboy
creamfields無哂early bird
諗緊去唔去

有興趣
想問下除左dj use only 仲有邊間有買ddj rb?
Hermiude - The Buzz
https://youtu.be/sTSJcpB9B0Y
Martin Garrix 同 David Guetta 首 So far away 好似就黎出
除左12月個音樂節
之後最近個次既edm係幾時?
avicii又整緊歌
希望2018年之內可以有隻大碟

已買
2018 Tomorrowland有冇人有興趣一齊去
有無人去叢林?

去完tomorrowland 你會唔想再去香港個啲
利申 今年去左
Hardwell今日festival有新歌

利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

我week 2 去, 28號朝早係法國check out hotel搭火車去Brussels. 係Brussels搵間超市買3日既糧食酒水, 之後再搭火車去Boom (Tomorrowland 個頭個鎮).
入到Tomorrowland camping個個區搭起個營就去左玩
每日起身就係係camp site個邊pre-drink, 同share joint. 之後就入唔同stage聽10個鐘EDM. 開頭個日唔係好慣, 之後慣左冇咁怕羞就周圍同人玩, dance.

ME :

訓到31號朝早先執野走

利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

我week 2 去, 28號朝早係法國check out hotel搭火車去Brussels. 係Brussels搵間超市買3日既糧食酒水, 之後再搭火車去Boom (Tomorrowland 個頭個鎮).
入到Tomorrowland camping個個區搭起個營就去左玩
每日起身就係係camp site個邊pre-drink, 同share joint. 之後就入唔同stage聽10個鐘EDM. 開頭個日唔係好慣, 之後慣左冇咁怕羞就周圍同人玩, dance.

ME :

訓到31號朝早先執野走

利申 今年去左

師兄分享下行程得嗎?

官網買唔到飛 係viagogo 買黃牛
我係去week 1
係荷蘭玩左幾日 搭火車去Brussel
再去antwerp ,比較近tomorrow land 嘅town
我無住dream ville 每日來回 antwerp 同boom
Tomorrow land 個幾日會有特別班火車去tomorrow land
20分鐘到boom 火車站
成架火車去係edm 友 連司機都狂播歌

去兩日兩日都落雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞