連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike
終於去到第2個po 大家繼續討論edm
btw估唔到連登都幾多edm撚
留名
po 1 link後補
留名
po1
連登有冇edm撚?
https://lihkg.com/thread/154918/page/1?ref=ios
留名啊
po1
連登有冇edm撚?
https://lihkg.com/thread/154918/page/1?ref=ios

thank you巴打
外國個啲Dj(zedd,vinal,r3hab之類)我近年開始聽,聽聽下我感覺越來越pop始終依類易入口同多人聽🤔四年幾前我自已本身聽開日本啲hardcore依家都轉咗啲歐洲hardstyle clone 同DBSTF 都好正
lm
係到推多次Digital Imported
有冇巴打有張edm家族圖
即係有哂edm種類,之前上網見過搵唔番
星期五又有新歌聽
有冇巴打有張edm家族圖
即係有哂edm種類,之前上網見過搵唔番

wiki應該有 見過 不過依加越分越多 有好多都冇
https://www.youtube.com/watch?v=NvS9AAiL2bM

The Sam Willows - Keep Me Jealous
外國個啲Dj(zedd,vinal,r3hab之類)我近年開始聽,聽聽下我感覺越來越pop始終依類易入口同多人聽🤔四年幾前我自已本身聽開日本啲hardcore依家都轉咗啲歐洲hardstyle clone 同DBSTF 都好正

coone - Faye
Hardwell 新歌出左
Axwell /\ Ingrosso 終於出ep啦
Axwell講出碟差唔多講左十年啦

麻麻地 無咗自己style咁

覺得個drop 好似好熟咁,不過還可以啦

J住先啦 佢谷哂啲好野係新碟

high唔起
入左nunark ns6 喺megabox睇住ns7比人買走左
點解我覺得近期marshmello d歌好似退步左

J住先啦 佢谷哂啲好野係新碟

(頭盔)個人意見:
唔係話日本唔好,但係好多比日本搞過嘅EDM Genre 尤其係 J-core, J-Hardstyle, 真係聽到屌曬鬼 (我唔否認日本係有 producer 做到 authentic 嘅)
好聽啲就有創意,難聽啲就唔尊重個 Genre
好多時候話創意係要 break the rule,但係好多 J-core 同 J-Hardstyle 聽落會覺得個 producer 連條 rule 係乜都唔知

(利申:Hard Dance撚,一路都覺得J-core唔入流)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞