連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike

應該係中環海濱搞?係就正 期待陣容

户外就得

INDOOR

即係亞博啦

Unbeatable DJ 陣容

好似會有kshmr

好似好把炮咁

想聽Yellow Clew Lv Edc 2017 Loop左成個星期

户外就得

INDOOR

即係亞博啦

好似會有kshmr

好似好把炮咁

有4個大牌DJ已經好好

户外就得

INDOOR

即係亞博啦

好似會有kshmr

好似好把炮咁

有4個大牌DJ已經好好

RTU唔係都有3個咩

INDOOR

即係亞博啦

好似會有kshmr

好似好把炮咁

有4個大牌DJ已經好好

RTU唔係都有3個咩

最少有兩個既我諗 搭個kygo 已經好好

户外就得

INDOOR

即係亞博啦

好似會有kshmr

好似好把炮咁

兩日應該點都有4個大粒嘅

唔驚啦 成場人同你一齊high, 我都係自己去

自己去+1

唔敢
同rtu呢個價有d貴

利申買咗early bird

買左但唔想去了

人地creamfields幾撚有誠意

兩個都去

去唔撚到 屌唔想去rtu

即係亞博啦

好似會有kshmr

好似好把炮咁

有4個大牌DJ已經好好

RTU唔係都有3個咩

計埋Kygo咪3個囉

好似會有kshmr

好似好把炮咁

有4個大牌DJ已經好好

RTU唔係都有3個咩

計埋Kygo咪3個囉

stay

對比台灣 香港呢個真係正

正到

正到

希望多d人去 等之後香港多d大fest

正到

我只係想講機已屈
Yeah估岩左haha

正到

我只係想講機已屈
Yeah估岩左haha

比起台灣真係正好多 仲好過上年
RTU lineup仲有無機加埋Martin Garrix

巴打上年miss左? 嚟緊creamfields可能有呢

Creamfields 有 kshmr Alesso afrojack Armin Martin w&w David 當中既幾個已經好好

Creamfields 有 kshmr Alesso afrojack Armin Martin w&w David 當中既幾個已經好好

想多d唔同genre

想多d唔同genre

都好

好有機 佢之前好似有提過下
Btw聽日有lineup

正到

我只係想講機已屈
Yeah估岩左haha

比起台灣真係正好多 仲好過上年

期待啊
PGA路過
上年排隊排到仆街
香港多bass house fans ?

佢都比左三個主流你 其他應該是旦搵

佢都比左三個主流你 其他應該是旦搵

好期待聽日個陣容
同埋希望今年個台大多幾倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞