連登有冇edm撚?(2)

608 回覆
22 Like 9 Dislike
想問下ULTRA個度,依家賣980同之後賣貴左既飛有無分別架?

同埋聽完上面介紹個幾首HARDCORE,想問下仲有咩DJ可以聽下

Dj mad God -
想問下ULTRA個度,依家賣980同之後賣貴左既飛有無分別架?

同埋聽完上面介紹個幾首HARDCORE,想問下仲有咩DJ可以聽下

Dj mad dog -
專屬連登仔既EDM既交流平台
歡迎交流最新資訊活動等等
聽EDM既你地 Not alone
https://t.me/joinchat/AAAAAEM5meN0xdzg5P8VFg
連續三晚Tomorrowland 有live
有冇巴打聽緊?
唔識音樂
有無咩好聽/出名既edm歌介紹下
唔識音樂
有無咩好聽/出名既edm歌介紹下

the chainsmoker Martin Garrix marshmello zedd kygo 呢啲最大路 好似係

題外話
今日成日都係loop Linkin park啲歌
記得第一次接觸其他類型嘅音樂由佢首numb開始先 rock
慢慢係youtube發掘其他 two steps from hell跟住到edm
啟蒙恩師
有冇巴打聽緊?

R3HAB
有冇巴打聽緊?

R3HAB

依家係marshmello
R3HAB
等左咁耐終於出all that we are living for
等左咁耐終於出all that we are living for

巴打識貨
希望佢唔好唔記得佢仲有what we need
呢首又係正

巴打識貨
呢首又係正

上年Europe 等到依加

巴打識貨
呢首又係正

上年Europe 等到依加

係咪儲埋儲埋年尾再出多次ep
All that we are living for 都係打過一次咁大把
pish
有冇人聽seven lions
https://www.youtube.com/watch?v=xfFBP4JQ1jQ
今次tomorrowland邊個打得最好?
個人覺得martin garrix

Timmy Trumpet

Steve Angello
第二年去tomorrowland
今晚氣氛差過上年
GO HARD OR GO HOME
第二年去tomorrowland
今晚氣氛差過上年

rich
GO HARD OR GO HOME

EDM 係MK先聽

一齊做mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞