GME 122

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
依家係入賭場
你係賭大戶佢爆煲要平倉

你會唔會問開咗十鋪大之後買細係唔係不智
個人覺得3-400已經佢地投降位
只怪自己冇眼光
樓主pin左佢啦 唔好又屈害學生allin
我會話 呢啲野唔好問人啦
自己諗啦
都無ban過 而家日日都係靠沽空黎壓價
好後悔
去平和基金拯救眾生啦
用緊邊間?
大戶300幾 400溝貨。依家明顯佢操控緊個價、而且卷商有配合
冇啦啲人一早all in晒啦, 我有個朋友喺高位靜靜雞買咗四十萬貨。嚇到我下巴都跌咗落嚟
利申:我有貨SH 。今次最後SS都好。見到咁多人中途落車輸身家真係有啲唔開心
我都有frd 高位入 好彩佢買得一兩股
就算真係diamonhand 1000+都係有風險既嘢
點都唔好allin
常理推測真係無理由上星期可以星期四五平到60% 盤 唔單止交易量唔夠,價格都係跌
就算計佢用lc黎平,點解sec 又擺fail to deliver
好多野唔合理 資訊唔平等呢樣野真係震走好多高位老散
唔係一直都話drop to zero / fly to moon咩
點解未drop 到zero出面就咁多人屌既
出面啲人全部都賭身家?
利申得幾股 均價都輸緊一半鬆啲

SH 留名睇下會點先
平到就唔會搞咁多手腳 又棍有限買
唔比沽空姐係點 有咩啟示
有無手足解釋下
巴打輸幾多?
買一兩股即係輸晒都唔緊要。40萬我朋友都話自己輸晒唔緊要喎。咁佢話自己OK咁我都冇辦法.....唔夠膽問佢依家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞