GME 122

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
咁既價一定會
不過點都好過連登淡淡日日恥笑人 扮聖人社工咁
平撚左倉一早回歸20蚊

我死唔信咁快平倉

點都SH到星期一
所以小弟就STRONG HOLDDDD
大不了當賺小左醫渡啲錢過2日快手又上,又贏。區區萬幾銀當冇左算。冇左唔會死,多番萬幾又唔係發達。完
限購可以再震低啲個股價,等啲傻散離場接佢地貨,琴晚一唔限購即刻升
Short restriction 唔係1/2 已經開始trigger??
佢限買 散戶買唔到
佢左手交右手亦都會更加smooth
但佢一日買唔到 sh 佢都未平倉
我相信 WSB hold 得大貨既人都會堅持
見過 500 唔放唔通 100 先放咩
琴日限買解禁左即刻由80上到151
而家呢次散戶既接貨能力係好高
知唔知點先令人絕望?就係俾個希望你但係再一次令你失望

我陰謀論論 咁好死唔俾你沽一日?就係想人人以為終於可以有優勢有機會升,但最後係冇升繼續維持琴晚咁,好多人一定會絕望。

今晚係真正震散冇信念傻散既一日,利申我係繼續等ss,冇就算,今年冇得旅行當係去左次華爾街觀光
其實依家d資訊實在太少太唔透明
呢件事無論點完都好,都學到好多野
同埋基本上d法律都保障大戶

明白好多人輸唔少,自己負成本坐緊係冇咁辛苦,不過早幾日升咁多我都有同朋友講唔好高j,同埋要玩都係買幾股算,所以依家跌到咁好冇溝好冇入場,我都同返朋友講量力而為,真係同過大海冇分別
掛厚ask壓價,掛薄bid博panic sell平倉
NYSE has put GME on the short sale restriction list, due to be enacted tomorrow.
Reddit won't let me link the ftp, but if you navigate to the short sale restriction xls file over here and search GME, apparently that comes into effect tomorrow? So maybe we won't see such wild swings of short ladder attacks happening.

The big question is... What happens when the short sales get restricted? Are they still able to do these short ladder attacks?

https://amp.reddit.com/r/CanadianInvestor/comments/lazxrh/nyse_has_put_gme_on_the_short_sale_restriction/

今晚先開始
社咩工呀個班垃圾黎 一個成功既人會唔會係浪費大量時間係啲唔關自己既事上面 見到一律block唔好阻住討論
會唔會longside大戶幫手嚇走散戶,反正星期五先結
尋日 RH 唔知係咪玩野
開放買 100 股散戶狂掃
淡淡應該唔見左好多籌碼
係...本身rh一話解禁就急升返15x, 突然又話禁返,彈出彈入玩撚晒,之後先陰跌
散戶除左sh都冇野好做
唔靠美國個班,啲買盤完全唔夠力
俾你班撚樣笑都係咁話
我而家輸咗7成
同total loss都冇咩分別
我點都唔斬㗎喇反正唔係多錢
輸咗當買教訓
梗係啦由2mil subscribers 升到8mil多左咁多人點會唔多左人迷惘
潔兒hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞