GME 122

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
淡唔淡都好
股票市場唔係我唱淡或你唱好就得
唔好咁弱智啦

我只係想問你幾時SS
或仲會唔會SS
呢隻股無基本因素
無SS即係注定輸硬

所以冇驚過
100樓下做咩唔溝
洗走哂d閒人就會升了
隻隻炒股都差唔多
Sh 撚純粹又黎ff 下

我覺得HF黎到最後呢個位先係最難再壓落去, 呢個位d paperhand 同 炒散基本上都走得7788, 就算之後想再入返推高個價都唔會再買到( 所以brokage 先繼續禁買) 所以呢2個星期咁多賤招出就係要壓返低個價低成本平倉趕走哂一班唔知頭唔知路亂推價既高j margin long call撚, 唔禁買既話個個hold 住30000 放hf除時破產
呢個位<100基本上好多都diamond hands 夠哂信念, 同埋經過呢2個星期 咩招都見過哂 ( short ladder, 大棍, fake news, 心理戰) hold得黎呢個位既唔多唔少都會自己 research 同dd
再加上2月9日會有新數據睇到short interest(應該最準確, 如果個官網無比人收買既話) 咁到時比人發現原來short interest 都重好高,咁d 散戶(歐洲, 岩岩轉左brokage 既美國散戶會瘋狂推高個價) 咁hf 就會全功盡廢。 加上呢2日 amc 同gem 個表係一9 樣, gme 3日收市個價重要係整數, 我估應該係有market manipulate, 所以我認為ss 應該都差唔多, 如果我係hf, 我會盡快係2月9日之前搞掂呢單野。 另外星期5 10000萬張 800 call 可能都有關係

Dldr: i like the stonk ,🚀🚀🚀
係的
咁你可唔可以拎finra 張圖比我睇
人地粒數咪又係用finra short Volume
https://fintel.io/ss/us/gme
自己對下short Volume
人地落番自己水印唔Q得... 惡到呢
等要比息咩?
死條毛咩
?你個腦有冇郁過?
為左係HF手上搶錢同佢地抗爭+wallstreet抗爭依家啲勾結 邊度有矛盾?
另外你做咩都要真allin唔留後路既
我都會SH,不過唔排除好多傻散打個和就走。
不過都係果句,美軍先係主力,連登仔都只係少眾,放哂都影響唔到一兩蚊
大家心情都好難受
不過見尋晚話開放買之後拉上咁多相信仲有希望
9號睇到個數字係1月29號,如果仲有超過100%都好,佢都可能由29至9號其間慢慢平返哂
最後個幾句你啱 我都想知幾時ss
咁又惡
咪係
跌個少少就賣真係益對家only

50@$141 SH
Same, 身邊朋友做開金融,佢有時自己分析完入錯股輸錢我都安慰下佢,我都係業餘玩下美股,今次就落井下石,好sad
Hold緊 唔好你好多
我係hf嘅話今晚會ss 搏大家1000樓下收貨 再拖落去又賠息之餘 剩低嘅已經唔驚好難抵價收 當然佢地話唔定平到倉 不過咁容易平到而家就唔會一直出cheat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞