GME 122

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
雨革後仲做政府工?見你咁鍾意扯埋抗爭黎講
惡撚過狗
輸都要輸得齊齊整整
大家有冇發現,連登總係有一班人,無論你做啲咩嘢,都可以有位話到你,一日到黑不斷講輸啦輸啦冇人做嘢啦移民啦,你唔做嘢佢地會話香港人係奴隸係抵死係癈柴,你去做佢地會話得雞水咁小力有咩用呀邊夠人鬥呀,不如放棄啦做隻港豬啦快啲移民走佬啦,當社會上有一大班人去做嘅時候佢地就會笑你係送頭係戇鳩,跟住就會講人地食花生睇戲移民呀你地就繼續做傻仔幫港豬移民走啦之類嘅說話內容。佢地真係同路人?大家試諗下,如果真係手足係會俾建議幫手補鑊,即使有唔同意見亦唔會淨係留言不斷笑香港人送頭嘅撚樣,冷嘲熱諷撚一黎只會對件事無幫助,二黎只會散播失敗風同打擊士氣,令人遺憾嘅係有唔少傻仔上咗呢一班人嘅當連自己都講埋一份。呢一班究竟係咩人,自己諗。

啱既GME其實係中共收割美國同連登股民韭菜
你啱
點解要急住平? 驚2月5會ss升到過千?
咩app
睇左wsb點解夾hf未姐
唔做功課好難幫你啵
唔敢再掟錢算唔算係廢淡pr?
真漢子respect
呢個post好好笑
你試吓去賭場見人哋贏緊少少
就叫佢收手唔好再賭,實輸番晒
睇吓你會唔會打橫出番去

人哋賭錢關你班社工咩事呢?
懷疑條友假膠 你睇佢etf都開po講一輪 擺明唔係投機者
似學波台d假膠入來笑下d sh
自己做風險管理點會算廢淡
外面個啲冷嘲熱諷個啲先係
真係yahoo
吓 我88貨揸咗成個星期啦 係睇唔過眼啲傻西咩都扯去抗爭啫
個short interest 要9號先睇到

到底有冇其他方法可以大約知平咗幾多倉
係呀 我開過post 呀有問題?
08 年個個都話我係中國人啦
依家個現實係 GME 未完
淡友攞高位狂笑SH 友
有冇見過我地開POST 撚冇入場既人?
or 入去其他post 笑人冇買GME?
最少我冇

但你地就開到一地都係
恥笑人為樂

問心你地係想人地死
定真心關心人叫人止蝕啦
好耐無見
好好訓
咁點解wsb 要夾hf?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞