[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
600有更好選擇
用Zeta都好過自護
自護要大場先勁,但係而家就算出太空場多數唔係要塞就殖民星,自護冇咩機會發揮到
一齊ab場
打宇宙我最鐘意見到對面有自護

最唔鐘意隊友用自護

我講左咩自己參考

利申 宇宙得A+
冇即停 hit box大

拉距離抽水機 基本上唔會格人

要部咁既汎做乜
https://www.facebook.com/groups/125364020935129/permalink/1991703027634543/

佢地無講,香港有班白痴仔軍團叫56k 爛線到仆晒街
終於3分鐘左 exs果關pve
boss果關係咪冇特定果d機好難打贏?

之前重高果關都搞唔掂
越高cost越好
有原生650機就比較易贏
650得隻加普蘭
唔明點解佢lv1果隻會係s rank
自己用落覺得佢好飄同埋 射擊同格鬥又唔算特別高打人r j咁
睇片多數都係ZZ/卡碧尼/龍飛/Ex-S導彈尻射尻格好快就過
我最高都係得550cost機
650打A rank最近成抽人拎玩具機
zz都算 拳皇都算
特里斯坦都算 迪傑同ser都算
南瓜都算
竟然連5號機同lv 5高機動勇士同783都有
5號機好差咩
咁其實係咪唔用最top果堆都米去玩650
G5 喺原生cost已經唔係top嗰批,攞上650打點俾信心人
移動戰爭博物館
耐格鬥lv 5 今日空投抽中佢
雖然加20防
但係食 12近 4中 插槽
粒野裝比格鬥機?
屌佢啦 我中150 cost既野
新手入坑
應唔應該抽120金幣春天感謝祭?
唔洗裝
春祭係連續四週嘅活動
依家係第二個禮拜
黎緊星期四會轉第三週轉蛋
勸你等埋先
會轉左啲咩?
機體定係保證星級/LV?
隻game逢星期四會renew一次
齋講抽機體部份就係每週一部新機體俾你抽 (e.g. 今個禮拜 基拉 ‧ 德卡)
而春祭之前係公佈過每週仲有Step Up 特殊抽蛋活動

今個禮拜嘅「必出未有MS」其實對新手老手黎講都算伏
1) 個pool無封面機pick up (抽中率提升)
2) 呢個仆街game營運會整好多高Lv垃圾撐大個pool
新手喺咁大個pool抽中垃圾機會太多,無謂嘥幣
老手嘅「未有MS」會中垃圾機嘅機率會更高,所以梗加唔會抽

然後第3彈Step up按情理推算應該會有今個禮拜嘅封面機pick up
同埋黎緊呢個禮拜會出三星機體嘅機會係高
所以叫你等埋先抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞