[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
死騎,The O
我用百改/C1都射到你呢兩部兜路走喎
兜路係搵左搵第二個位入你
杜賓狼真係吹佢唔漲
300 dp機係咪買 伊夫利特用住先
唔洗買
DP用黎買Parts,最多買三星機
而家有33萬 ,
射擊加攻買晒1-3 抽中射擊5
格鬥加攻買晒1-3
對實彈加防 lv4

3星機推薦買咩機好
應該向咩方面發展
己經唔記得Dp有咩機可以買
方向發展係搵兩三部唔同cost覺得順手既機去練
練完淨係去果幾個cost打rank上2999
杜賓狼
巴打好奇想問下咩rank
比c1中一次扣半血,佢變埋形射就瀕死喎
同cost仲有專射杜狗嘅零式
垃圾A+
有無公會收人
A+
不如你影下店面唔記得dp有咩機了
我哋試下指幾部有用啲嘅出嚟
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23600&snA=4005

係巴哈見到...

GBO2更新預告:進入0093 & 大型調整

另外要做大型調整,因為這遊戲泛用機不斷的有最新最強的技能,導致大部分強襲玩家勝率低下,甚至沒有人要開強襲機(頂尖玩家例外)。於是即將大改遊戲系統,讓強襲在速度跟耐性上更有優勢。

1.強襲機起始噴射氣槽消耗降低,也就是同等氣槽可以噴的比泛用機支援機更長更久。

2.強襲機強制噴射消耗降低,可以左欺敵右欺敵前後欺敵更多次。

3.戰術裝甲LV2的積蓄值,從105%提升到120%,對照前兩項,讓強襲機更難在移動中被阻止。(不要…停下來啊…)

4.強襲機新增技能,起飛時間縮短,且飛行中有戰甲,目的是對抗如港灣,無人都市,雪地等有高台的地形,只要支援機一旦站上制高點,強襲機拿他沒辦法的問題。

5.對手存在越多屬性克制機體,對應提升耐性,因為現在戰場大多是以泛用機為主要構成,強襲機比泛用機的比例為1:3到1:4,如果對方存在屬性克制你的機體大於三台,那本場戰鬥你的防禦力會提升,這項改動全機體適用,例如對方出全支援陣,我方泛用小於三台,一樣會提升防禦力,不過無疑最大受益者是強襲機。以上改動雖然會讓現在已經存在的頂尖強襲玩家更加無人可擋,但考慮到一款遊戲頂尖畢竟少數,大部分玩家使用弱勢屬性時遊戲體驗真的很差,所以這樣的改動是必要的,也能讓更多人願意嘗試(抽)強襲機,期待更新吧。
掂呀
以前玩妖刀唔會厭 認同呢個時勢泛機太多技
一直唔多用泛機
杜賓狗你有今日
杜賓狼的末日
直接踢落產廢
dp勁機多數黃機
6號機同MLRS勁
本身都係紅機玩家,好似上星期部陀螺都抽左4-50幣,希望今次紅機真係可以改強,我最理想嘅戰鬥環境係兩黃兩藍兩紅
點解呢?
強機咁改 高cost砲機收皮⋯
我冇杜賓狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞