[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
btw 泛版 z 抽起大水喉真係太監一樣,完全唔會想用
靈格瘋、Nu、燒鵝脾,留300幣都未必夠
不過先留比 round 4 step up
夜鶯 超勁大隻 仲要勁多武裝隻痴線野
感覺夜雀會係boss
體積實質應該係計ma
似係三週年活動出

咁樣推斷...四週年係咪到獨角獸
新手乜都唔識想問吓呢兩隻勁唔勁?抵唔抵換?
雪地繞圈———卡左喺度
唔洗換
lv 1 值得换
遲 d 送 都係比番劵你做任務
睇紅哈試新機超屈
條楩快到咁
中左即有重跪
又有2把近戰武
上期隻積根廢咁多
港姐改完之後真心勁,變戰機4連炮又即停又累停
如果特裝虎條鞭都改到咁既話應該有得翻身
俾佢睇中 冇隊友幫拖打落黎

交急迴都冇用
最衰我冇lv1,唔係實去600場搵杜賓狗報仇
肩寬有望超越核彈蟹
lv2血好高都用得
不過唔識玩變形機 好難玩
一係就直接衝左入人地個陣入面
有次隻exs 喺我臉前變形,射一槍之變形再射兩下就打左佢落黎,好爽
今日免費抽又中番尋日果隻機
你用咩cost既渣古加農過?
我打極都過唔到

反而第一關用佢俾隻EX-S第一日就過到
好似500定550
佢支 main 火箭炮 一炮打3000, 之後補3粒飛彈就秒殺1隻
佢支激光槍 又可以一槍打支援機 4000, 打汎用果d一槍一隻 。
我見人用 gun tank都可以ko 。

第1關用ex-s 竟然可以3分鐘??? 你有冇改parts?
無改過
用佢default俾果隻, 我本身無
一開波光槍儲力秒左隻先, 之後求其尻射得,AI隊友好快清埋第一波
第二波即刻用浮游炮 LOCK定隻Barzam, 應該一解無敵就可以秒埋佢
清完第二波就變形飛過去清第三波, 先射d吉再清小boss
最後一波都係光槍儲力狙左d吉先, 應該一兩槍秒到
之後就圍死最後果隻boss
我果陣好似勉強兩分尾過到
免費十連中FA百式
你要先預左宇宙場本身少人玩
550宇宙mkii定自護號定gp01fb?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞