[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
???
CLS
係時候儲幣等Nu同鴨肶
見到其他論壇有人講得好岩
根本汎用機過強直接打埋黃機
然後又一堆渣紅機既人以為自己係劍聖淨係打自己眼前果部唔追炮機
家下淨係識單方面大改格機
炮機真係俾狗玩以後唔洗出炮機啦
玩藍炮 黃炮遇格機真係九死一生
同埋藍打紅 遠遠冇紅打黃扣血咁誇張
其實官方想趕走晒黃機 唔出新黃機咪得囉
淨係出紅機 保證全場都係紅機對紅機
就咁400c 咁計
紅盾仔無解 仲加強
以後400出藍機就夠
未buff紅機前見到有隊友秒到對面黃機成場已經好輕鬆
黃機好勁wor 而家。
其實年代愈後武裝齊備既機愈多,好少會有79咁得支槍仔或者豆槍,再廢都帶多幾支飛彈/副槍,咁仲要求玩紅機要百萬軍中藏阿斗咁7進7出攞刀片人打格鬥實死架wor。
紅機要勁好易姐,跟貼時代攞勁槍咪得,龍飛有板睇(叫deep strike 嗰部野更加連把刀都冇)。我始終唔係好明點解好似有種既定印象紅機等於格鬥機要靠把刀打輸出
紅打黃誇張單純係紅機經常設定到把刀高攻然後絕大部份黃既耐格克意拉到極低...例如百改將耐格拉到50一樣好難被秒
咩紅盾仔
又係三兵種玩到冇左兵種平衡 唔削泛根本有問題,堆射擊泛仲勁過支援
作為齋打支援既睇黎可以棄坑了
大盾拎住長矛果隻
陸戰勇士次次比佢一套爆腳
SD冇記錯係拳機過強? 定剪機過強?
總之基本上冇高達遊戲係遠距最強
紅?邊撚度紅
黑卡好難秒百式改咩咪又係一套半秒一隻淨係支三叉都8,9千
紅機
高cost泛用勁到唔make sense一隻打哂三個兵種完全唔打算改
其實我只係鍾意拎部炮渣開豆抽水再唔係打停人,早輪就周街觸手,而家250 300水渣啲彈幕仲勁過支援,仲再buff強襲,都唔知點打
250觸手咩泛用都敢打
但見水渣要即走
拳,近攻

地圖細又多建築,長氣好大優勢
因為雖然可行但一般百改唔會堆耐格耐格上50就算黑卡叉落去都係扣5k 左右
從來未聽過乜紅盾仔
同理ex-s 雖然係藍,但係耐格超低而且一般唔堆高,俾人格都係一野扣成行
紅機有戰甲已經易埋身
好想知邊部高Cost汎可以打哂三色咁巴閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞