[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
650 力奇II 應該冇出場機會
叉槍可以打停開技蓋馬克,係咁多,冇啦
蓋馬克
京!
密!
古!
咁易抽....睇黎真係除左串zz之外唔勁得去邊
見到呢D冷門機港譯仲可以保留到真係好開心
HK1, ASSEMBLE

各位團員,聽晚20:00-22:00(HKT) 將會有軍團戰, 歡迎到時踴躍出席。
規則:基礎戰
地圖:北極基地
Cost:300
參加人數:5 vs 5

麻煩樓主請 pin
想問下測定連線品質失敗又乜黎?
除非條線有事,唔係即係垃圾psn又壞
9日白金章攻略
玩扭蛋遊戲,想要好野,一係課金,一係課肝
係度就講如何唔課就9日白金章(唔係100%得,有可以課少少)
如果有一,兩架月間MS就可幫輕好多 每一架一個任

首先係刷好所有出場數,勝場,RIVAL任(150場9成9做唔到) (9個任)
之後就抽到最少200張回收劵 (最少11個任) 220張就12個任
箱就30個(4個任) 50個一定做唔到
金幣就大約45 (3個任)
DP就2個
上一個月做左26個任又多9個幣同3個任
開金,銀,銅章又3 個任
咁就9+11+4+3+2+3+3 35個任 差3個任....
如果好彩有2個月間MS就抽到220張回收劵夠數 無課完成
萬一太非洲無咁月間MS就要課多兩個金幣......
再萬一月頭無送幣送回收劵你就打得辛苦D
以一個無月間MS為例,你要最少有75COINS同220回收劵,無送禮活動你好難做到9日75COINS,要課比PK BAMDIE

PS RIVAL任可以係星期5,6,日打MIXUP場刷,大約5分鐘一場,好快完
PS2 刷場用AB場刷,同時又刷足每日箱任
PS3 早D上銅,銀章,咁就可以刷快D箱任(每高一級章每日可以出多一個箱)
PS4 抽機請係月頭抽(除非係有愛或廚機),送禮活動請係月頭做
唔使打咁大段野
其實只係一個字

非洲肝係做唔到

YouTube廣告
Mk2支火箭炮值唔值得換?
冇玩gbo兩日 發覺自己精神左 皮氣都好左
睇你手感,你用得掂光槍唔洗換

散彈少箭都係for巴剎用,但講真唔算勁
Thx
Mk2支火箭炮值唔值得換?
睇你手感,你用得掂光槍唔洗換

散彈箭都係for巴剎用,但講真唔算勁

表揚下留頭嘅好隊友
新手求帶, 打左一個星期, 岩岩先搵到呢個post, 想問下有冇whstapp/tg/signal/discord之類既群可以join下, 頭先申報左入下格團, 係咪都可以入埋hk1?
野團D 人成日走散晒又溝通唔到好難玩, 求團友組隊一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞