[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [94] 切勿課金!!仲傻仔過倒錢落海

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
斷斷續續玩咗咁耐 我都係上個pool見到Zeta hml 忍唔住課咗佢個step 其餘啲幣都係拎嚟抽半價抽 同埋必出指定三星機pool
勤力 d 打 等佢跌
申請咗公會 有冇人可以收留我
咁你申請左邊個公會先得ga?
副團二
sorry,聽唔明,講團名啦喂
我都係睇第一頁LIHKGhea打歐洲人
hea團要等 dimsumball 巴打上黎處理
太空點set制先順手?
很可惜,hea 團暫時滿
我留意下會唔會遲啲空到位
好啦唔該晒
有位巴打一個月冇出現,我褪佢個位俾你
我本身同個朋友自己開咗一個團 啱啱退咗但係要等二十四小時先入到新團 anyway唔該晒你
請自行前往軍團宿舍申請
應該係350可以走最前嘅支
可以筒 下格 飛彈 N格咁連
https://orzowt.wixsite.com/batoope2rank/450

呢個網d rank表有冇參考價值
呢個網嘅ranking
對新手黎講可以參考嘅部份就係
S同A級嘅機體拎出去打rank係唔死得人嘅
但B同C級絕對唔代表廢

以500c黎講,佢標注左做B級嘅Gundam Mk2絕對比標做A級嘅扎斯J 易用同穩
所以結論都係睇下算,自己用落手感最重要
同埋與其去睇呢啲片
自己去學識睇唔同技能同判定會比較好
例:密達斯佢勁在500c有變形同損傷控制lv2,變左飛機無乜人打到佢落黎
mk2就格鬥判定係強判 (普遍汎用機係中判),同人對斬會斬贏人

再下一步就係要識睇數值
即係部機喺佢個cost帶,防御、攻擊、血量、移速、boost量之類係咪強
之前未buff嘅ZZ一出世得50 boost量,同場白卡有70
但ZZ個主輸出方式係射停格鬥,而白卡主射擊
咁就已經注定左ZZ對住白卡會俾人拉死可以話打條鐵
入個好D嘅公會
公會升Lv 同公會任 都會送唔少coins
得啖笑

唔少用開既機俾佢評為C

利申S-
打rank預隊友拎環境機
拎pixy出黎我會走場
要留意返個網嘅評分定義

S = 環境機体
A = 準環境、マップ次第で環境 (半環境機, 睇Map食飯)
B=現環境では厳しく、味方機のカバーが必要 (現今環境難用, 要隊友cover)
C=味方機のカバーを含めても現環境ではかなり厳しい (有隊友cover完都好難用)

你當佢預你獨行俠完全唔想食隊友
所以佢500評左密達斯做S都合理
變形射擊機,同cost無乜飛行/變形機追到佢
係有哂生存力同攻擊力嘅
申請咗了 唔該晒巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞