【突發】外交部:不再承認BNO護照

607 回覆
312 Like 28 Dislike

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命

Bno從來都係一本廢紙嚟,cctoy就當件垃圾係寶
其實喺香港住緊果班南亞人好多係又渣住BC又有香港永久性居民身分證。咁果班算唔算中國藉?
BNO,英國、英國、歐盟、日本、加拿大、澳洲都認同免簽,免簽國多過港共本廁所板護照。
強國護照就連廢紙都不如,英國、歐盟、日本、加拿大、澳洲都要預先挪簽證,連強國人都話強國護照含金量低。
你有身分證架嘛,返黎香港用e道咪得
3粒星只係永居,唔一定中國籍,香港d鬼佬好多三粒星外國藉,而歡樂卡係一本簿應該係我老豆個代,個時吸印仔比人知道哂幾時返大陸
話撚咗最終咪又係搵香港人報復
英國心諗:關我撚事,一啲捐失都冇
你搭過飛機未呀?
發夢冇咁早 😂
出撚咗啦,你係真 bc?

利申 : BC
俾入境咩?
冇知識真係好可怕
你出過門未㗎 ?你走嗰陣時唔睇你入境時嗰個印嘅咩?
加控管有虛假文書
強國護照,可見將來都無可能有五眼、歐盟免簽,
特衰廁所板,可見將來越來越大機會被撤銷免簽。
特衰廁所板就算降grade,都係強國同港共一手造成,
強國唔認聯合聲明搞所謂全面管治嘅集中營,歐美就成全囉,撤銷特殊地位,同強國全面睇齊,
港共要引入強國人洗走香港人,派特衰廁所板威脅歐美日澳安全,撤銷廁所板免簽,要預辦簽證都係正常反應。
胡志偉放咗出黎未?
點會20年咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞