[漫畫]推しの子(我推的孩子)討論區 2

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
有馬係正宮
根據現有資料推測:
細過紅左 但得罪人太多
唔止製作方 連自家經理人公司都唔鐘意佢
變相少左好多工作機會(拍戲) 要轉做其他野,
但都係因為人際關係問題 有工作都係骨頭位(唱兒歌 動畫歌之類)
最後成左年直頭俾經理人公司炒埋
先發現自己性格問題 所以依家做野好圓滑同時自卑感好重

加奈唱歌才能同天才演員都講明左唔係佢能力問題, 係正如佢初登場果集個導演講因為人際關係而失去工作機會
究竟加奈又麻煩又彆扭嘅性格係佢本身係咁定係俾aqua 搞到咁
赤阪真係無敵
依種可愛但自卑既女仔真係好萌
簡單D睇,佢有才能,但以前既經歷令佢知道唔可以再咁鋒芒畢露,而且由童星轉大人突然轉型,以佢呢個年齡都係太大既壓力,久而久之令佢更加唔想表現自己,怕做得唔好會乜野都無晒。
唔係鋒芒畢露嘅問題藝人本來就係要盡可能將才能發揮
有馬嘅問題係佢細個太唔識做人,負才傲物又目中無人
周圍同人起磨擦,樹敵無數,連自己人都唔鍾意佢
以前d人忍佢係因為以童星黎講佢真係有才能
但一過左童星適齡期之後就失去左佢最大嘅價值(賣點),自然冇人再忍佢
同埋有馬點會唔想表現自己,佢一路都想搵到可以比自己盡情發揮嘅地方
佢不知幾想有機會挽回,只係佢知道今甜唔可以咁做而又覺得b小町唔適合佢
愈黎愈似輝夜果邊既彌子
其實洗嘜分析得咁複雜
事實係細路女係一個人,十幾歲打後係另一個人,人既氣場根本會完全唔同晒,係唔係演藝圈都一樣
現實都好多,童星時期好紅,大個左既知名度,受歡迎程度完全唔同晒
佳奈呢啲麻煩又沉重嘅女仔好正
加藤惠

即刻諗起依個
睇完今集
加奈=女主
呀妹
同意,其實紅唔起先係最大問題

童星紅唔起嘅例子真係比比皆是

性格態度得罪人果堆野反而係其次
香港好多明星都臭格,但紅到,賺到錢,大家都會忍

雖然日本果邊應該同香港唔同,
但都唔少元老級明星性格差
阿妹係本作良心
講真 阿妹連c 位都拎唔到
真係除左生得似老母外完全冇用
如果練下啲歌,應該會拎到
佢而家應該類似twins嘅質素
而日本果邊無寬容到可以俾走音嘅上台
係香港先咁鬆
【公式】『【推しの子】』Youtuber編PV【3巻発売記念】
https://youtu.be/Br2ihbtDZ3U

【公式】『【推しの子】』 恋愛リアリティショー編PV【3巻発売記念】
https://youtu.be/2_kf97ulpUY

allin加奈
梗係啦 個樣同你一樣
如果加奈真係拎左C位
都幾肯定佢會提早畢業
本身佢入B小町都冇誘因
Aqua要點留人
阿庫讚一讚加奈係新組合好重要就得
有aqua咪留到佢
你都答咗
唔得啦
有黑川加奈心入面點都有條刺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞