[漫畫]推しの子(我推的孩子)討論區 2

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
就係望住加奈激起咗Aqua熱情先更加失落
3p
咩漫畫請問?
唔好問 唔好睇 當套野冇存在過岩岩好
act age
正式中文名:新世代演員
大路叫開:演員夜凪景

但一開始d漢化組是但起左個中文名做演員夜凪景,後尾大陸好似騰迅定bili買左版權,先整左個正式中文名:新世代演員

都係類似講做戲,主角慢慢掘起同當紅明星爭

但因為原作衰係街非禮JK俾人拉左
jump為左個招牌個邊腰斬左套漫畫

真爛尾漫畫,就算個原作出返嚟個朵都臭左

個作畫好慘
浪客劍心個作者戀童坐監咪又係照拍真人版
無事嘅
前面討論過一次都唔差在講多次
1.和月本身有名氣,作品有基底係到而act age只係一部新人嘅初連載
2.和月似係比人隊出黎用黎掩飾d大粒野嘅犧牲品
3.浪客劍心前面幾套評價都唔差
4.act age個作者唔止搞過一次人,比人捉到係慣犯黎,佢連作畫都想搞
相較收幻幻野呢d唔太算搞到其他人剩係臭朵
再加上act age作者係嘔心到會係twi同雜誌上面寫埋哂d奇怪野黎講
和月算係小case啦
痴漢
作畫都想攪咁應該唔使再畫
個作者係真潛罪犯
其實除左個jk,話唔定已經犯過唔少細野,連同佢合作過既都篤佢性騷擾,坐完出返黎都成個業界black list佢
相比之下私藏資源,捉到緩交呢d完全唔同level
JK邊有可能咁大鑊
係JC,JC呀
JD定JC呀
真係JC
CLS
有情報未
撇除道德黎講,JC高年級其實都同jk差唔多(部份甚至低年級都已經好好發育),又唔係JS
講發育既咩… 講心智年紀ka ma…
合格同唔合格都係差一分架咋過左條界就係過左條界
冇必要去challenge佢d乜野,佢條界咁set自然有佢嘅理由係到
唔通衰11又可以同個官求情講話「其實都係差1歲姐」
睇下會唔會比人屌到上火星
和月依家套浪客連載返就冇乜野
所以我講既係撇除左道德同法律規定呢個之後
部份Jc同Jk既界線其實好模糊
冇話搞jk會冇咁癡線,搞Jc就癡線啲
你講緊身材同樣貌?
jc同jk界線邊模糊
高中同國中咁易分都模糊?
法庭咪又係淨係睇你幾多歲

横槍啲畫真是好靚 雖然係動畫

加奈有啲似花火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞