GMBL電勁專區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
你根本唔知佢點limit buy,成晚成間rb剩係可以買1股又得,10股又得,拿,幫你地老散買左10股你地慢慢分,唔夠分?關我撚事,咁你地等星期一另外個10股囉,我保護你地
A賣比B,再問B借賣比C,實際得一股,賣左兩股
好似係咁?
咁玩法唔係買股有風險 而係開戶有風險了...
諗起你幾蚊都差少少斬埋
依家無咩好分析
對方都唔跟常理,規則出招
可以做既只有strong hold
唔通我正中下懷咁損手爛腳走人
咪會搞到今次咁
想講依家既對家係唔會輸
佢地有rn比一個唔會爆既margin倉
同可以無限借錢

佢地癲到停買前再借錢比hedge fund 有咩可能未爆倉?on9
想像下正常情況下點會發生ss,我比50%保證金借tesla400沽出升到800,牛牛追我保證金同利息合理,補唔到就斬,但如果牛牛係我條靚,直接幫我減保證金%又點計,我擺200係牛牛沽400蚊tesla,結果tesla升到800,我正常補200蚊+息,但牛牛幫我改保證金為10%,升到800蚊我都仲可以拎返200-80出黎鋸扒,風險自己,一係美國股市制度崩潰,一係一齊打劫沽空機構同證券商
公司市場上只有一股係你手,我借你貨出黎賣比阿b=沽空率100%,我再借阿b股票賣比阿c=200%
依家應該短炒王唔敢玩,少年媽展股神死曬,我就依家72股@124成本,我就當自己上年過澳門買莊開閒,買閒開圍骰,唔好問我賭緊咩我都唔知點解會咁,星期一跟到依家既頂唔順想走點都賺錢,我就已調整心態,呢獲一係就課金睇美國佬暴動+同個孫吹噓,一係就打開門搶機構,如果你地無心理準備就隨時退場
都係今次先真真正正知孖展可以點樣俾人玩死
由細到大都聽人講孖展會輸到跳樓
因為唔單只輸本金咁簡單
一輸真係唔知點還 真係平生都唔會敢孖
仲要見到可以咁樣逼死
真係好痴線 依家我當比錢支美國人暴動 拎返屬於自己既野同自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞