GMBL電勁專區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
姐係點 我無讀書
如果聽日佢繼續咁玩,堆call 到唔到位,咁佢係未會佢贏?
播緊明偵探椅南
想問sofi hk同sofi international有冇分別
香港人可唔可以apply sofi international?
有 sofi international功能全齊
香港就係咩都無 得買同賣 同set限價
香港只可開hk
所以今日可能就由佢舞, 可能聽日先爆上去
因為到價位行使call 都係long side既人既incentive黎 -> 谷爆short side
咁如果聽日都唔比買呢?

估領wallstreet
其實佢咁左手交右手玩 中間比long side接貨入
自己少左貨咪仲on9
但都會有真係放貨既散
所以無驚過 我地買唔到 long side大把人想佢死
明明巴早兩日話上到400蚊 short seller死撚硬 依家佢地唔會翻到身掛
暫時都係自己接貨 無人比貨 最多係出唔到call姐 坐多兩三星期佢都係要死
依家班人咁嬲 可能坐一年都會坐 未算Prisoners Dilemma 大家上網傾到計
經歷完2019
我反而係唔覺得老散會贏
因為咁多間破產個impact太大
感覺政府會救佢地
但點settle 真係唔知,定個價印銀紙之類呱
一齊通脹 都係仆街
比起成個市冧,都係兩害取其輕
我諗美國唔會乜都唔做當無事發生呱...
支國就話啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞