GMBL電勁專區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
屌佢老母 本身知美股無咁老千毛玩美
點知依家黑撚過香港
美國己經算係自由國家首都 如果搞撚到咁 我去邊都係食得屎
我就準備去訓
STOPLOSS我肯定唔撚擺架啦
我預左TOTAL LOSS
唔洗止意HUNT我STOP LOSS 屌你老母
係真今次散戶唔贏真係唔撚掂股票
最多買tsla坐廿年抗通脹算鳩數
一齊屌佢老母
睇volume而家38,767,659, 琴日91,735,800
即係今日過左一半先係琴日1/3多少少

https://finance.yahoo.com/quote/GME/history?p=GME
sor用緊電腦所以係yahoo fin.
早抖
好多係左右手 有水份
所以加上你講依樣野, long side真係SH得好穩
為左空軍 賠上成個美股值唔值得
知唔知ft係咪都係同條友有關係
過埋今次一役,就cancel ft 轉sofi,屌佢老母
條傻閪唔串散戶就唔會咁 勁撚過陳庭佳
一句野成個美國死
我一股都無賣過
Sofi 除左自動死機 每日都可以正常買入賣出無禁
但無盤前 無Option 無margin
仲要無數據睇
有d感動 原來呢d就係Internationale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞