GMBL電勁專區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
https://m.benzinga.com/article/19379228

Citadel was called one of the largest market-makers by Denier and a possible contributor to Thursday’s events.

Clearinghouses didn’t raise rates fast enough before the collapse of Lehman Brothers, according to Denier. He said the broker's clearing firms raised collateral rates related to GameStop on Thursday.

The CEO said he was angry when he got a call Thursday from the clearing firm and had to stop supporting transactions in GameStop and AMC Entertainment.

Denier told Benzinga his company was working hard to open trading on the halted names as quickly as possible.
咩係raised collateral rates?
佢真係少數仲敢企係散戶既富戶
保證金?
道歉有用? 所有有份玩呢場大龍鳳既坐個監再講啦
我就睇下聽日到期 咁多人注視住 佢地仲夠唔夠膽玩同一招
忍唔住清咗其他倉係臨收市時 230買咗40股,然後係一兩分鐘內跌到200樓下又彈返上嚟
點解我牛牛set唔到賣貨價,是咪太高
無咩所謂個$30對呢個風險 all or nothing
兄弟們早晨
而家全世界media social media 都俾佢地控制住

暴動條春咩
用抗疫為名去鎮壓再搵傳媒寫文已經說服一般市民
都未計已經抹黑咗幾日

有咩事reddit 就封subreddit / 某d keywords
再唔係咪扮俾人ddos
你轉咗去 discord咩
咪封埋囉

而家係過去十年big tech 大到一個位 一結合埋政府就夾死晒普通市民
我新手,但見到明巴解釋左好多
都有一定既理解
我琴日低位用銀行apps掃左啲
我都唔明出面班淡友做乜鳩
明明大家都係散戶 大家都係比人收割既人
反而見到你地賺錢就唔撚抵得
走去幫返華爾街班人
真心覺得同大陸狗一撚樣
憎人富貴厭人窮
不嬲都係咁 盲目服從權威...
任人魚肉
香港人係咁,
寧願恥笑你都唔思考下成件事反映左一個幾大㗎問題
係 比賣唔比買禁撚住搶都走去幫對家
真心on99
早晨
正常有買入gme㗎都好撚嬲
嬲唔係因為輸錢,而係體會到reddit 班大佬對Wall Street班賤種扑街同對美國政府㗎失望
今既都係 尋晚150入唔到 今晚一樣可以100入唔到 1000都放唔到
各位早醒

琴晚棍落112 輸到仆街

但個volume太細 得沽空佬玩野

訓醒都係300

Free money 又返來

只要strong hold

120% short interest 就 平唔到

加油

Strong hold until short squeeze
成個體制都有問題 經此一役發現個世界扭曲哂....
我知出面d人笑我呢種天真撚發現新大陸咁....
但我年青人岩岩先fg對世界有一絲期昐有咩錯....
就係to zero 輸萬幾蚊跟各位學到唔少野 當交學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞