GMBL電勁專區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
如果係真 美元收皮
香港應該會一齊死亡
Trump : I am coming back
volume都仲係未到琴晚一半
想問下,如果我買左三張long call 係nio既, 29/1 到期,即係聽晚到期?

如果想行使,係支牛app 要禁乜野制? 定放定錢係acc 就ok?

如果只係想行使一張,得唔得? 咁另外兩張要平倉先?
封(黑)撚曬8成卷商 點買 聽日開翻(有朝一日)開翻仲唔暴動
Shitadel一日唔開返比人買 個價都唔會升
到時開返盞人踩人
聽講short rate 去到2xx%
100000不是夢
發達不是夢
本來一早平倉止蝕, 再反手企long side食鳩埋short side話唔定可以再回血甚至嬴突
好似開閘
我估明天係玩sell 唔可以多於某個數,現在99999提交左4粒鐘都等緊,反而700的又提交到
佢地依家真心掂到我條底線
可以咁樣無視規矩操縱個股 球證旁證全部都係我既人

如果冇法律機關做野既話 我真係會非常失望
因為咁係證明左股市只係騙局 你既資本由進入股市已經有可能唔屬於自己
傻散一世都冇可能贏到大戶
就算贏到 佢都會出外掛一野打到傻散一無所有
咁只要你個本唔夠大戶大 你都會比佢任意操控

啫係講緊你既所有資本只係睇緊有冇搞到大戶
如果搞到大戶 你資本就會比人定義為0
而SEC仲唔會幫你講說話 只會做大戶護主狗查返散戶同隻股轉頭
CNBC果D媒體甚至會話搞到大戶既人係股市暴徒
似曾相識?
Well said man
broker賠
亦即係後面班wall street班大孖沙,銀行賠

宜家係睇佢地肯唔肯壯士斷臂,出高於市值幾倍既數去平倉(趁班人未大貪)
但如果死頂,個雪球只會愈滾愈大
到時就雷曼2.0
你開定30000 thx都得

不過告誡埋其他花生友
如果呢隻野去到聽日收市都仲未玩完
好拿拿聲清倉保平安
我地做咩都係錯 佢地可以點玩都得 無人會幫我地把關 因為人人都會為左保佢 特登改例 我地輸左就係暴徒,垃圾,搶錢,不理性炒股
新手想問要依家set$100000止賺or tmr 再set 都未遲?🤞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞