[高達扭蛋/盒蛋討論區8] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Forte 14鎮暴型吉姆
淨係2款可能係GP01Fb/吉姆CUSTOM/EW小強
+1款地台武器set

有無巴打Forte 13淨係要甩毛/地死/太空坦克
諗住量產毒蛇不過應該無乜舖會散賣
https://twitter.com/TimelessDimen/status/1356881115340886016
想問mse d關節有冇第三方介紹?
定大家都係收多隻拎關節算?
Seed得隻突擊係通販,就咁快出呢啲
出下另外個四小強都話有啲興趣

呢彈淨係想要銀彈既真係欲哭無淚
差1隻人氣封面機
RX-78-1、銀彈鎮壓者、殘疾渣古、紅/綠渣古戰士、武器包
17彈開始轉1彈6隻?
如果紅綠雞、紅綠渣古玩1/2配率
變相又加價

我係叫Forte加價
唔係MSE加價呀 屌你K澤
其實條tweet寫明完全再現唔到,不過增加part俾你換嚟玩,問你地制唔制
我估應該係頭同身做唔到,不過都合理
其實玩家角度 呢個scale都唔預左會有得變形啦
唔通真係整到頭髮拉出黎咩 mg都唔得啦
點都係virtue+nadleeh雙入
學上面巴話
頭,身呢兩part爆唔到甲係正常嘅
但求佢其他部位爆到甲
然後畀齊納多尼雙劍,光槍,盾牌已經非常jable
始終納多尼扭蛋產品經常只有雙炮,冇槍盾
想問下robot concerto 2個隻藍色獅子36蚊抵唔抵 仲有自由個set關節喺唔係就係concerto 個隻係既話其實都唔係話可動高好多
想要zaku phantom
藍同灰
Ching下次早d買嗎
其實係邊隻咁抄得起
出果期油尖旺爆到痴根 所以無出去買呀
應該都係我平時幫襯開果間 無諗過通販會咁hit 1個月都無 下期17應該仲癲
想問下converge依個系列可唔可以好似一般模型咁上色玩舊化
依家一套16要幾多錢?
有咩咁吸引?買咗返嚟到而家都未砌晒
儲開又諗住放假買玩具係屋企玩下姐
Hi nu熱門唔在講
依彈可以講係無豬頭骨
Flag維持一貫mse善於整雜兵嘅水準
16 買左兩套,再加多兩隻主天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞