[高達扭蛋/盒蛋討論區8] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc...

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
扁口扁面no good
講起孤仔,出左港魂之後2隻都改平左價
肥仔398,3小強739(單買好似平過pb連運)
最平嘅一定係同官方訂,同期出貨好似可以當1件計慳運
出面訂人地都要搵餐晏仔
用 Hsbc red 買平過孤仔, 無論買一隻定兩隻都平過係孤仔
借問喺孤仔買MSE 17中左sad貨,係咪都要直接搵返瑞記搞
點set法
借問喺孤仔買MSE 17中左sad貨,係咪都要直接搵返瑞記搞
點sad法
綠雞少左隻眼,ZZ兩邊盾紅色膠入面啤左d黑色野。。。
想放 3.5zeta 已砌 https://t.me/peterrchan
買左MSE 08 同 14,全新
$385, 價錢okay ma?
有冇巴打幫MSE 滲線? 多數用邊隻
古迦對面4隻+綠雞 $188🧐
我用開雙星
想問下 肥仔德爆甲係咪唔包條鬚?
諗住佢出ex又有得爆甲 所以冇買人妖
會唔會補埋色, 定滲線ONLY
2樣都有試
不過mse唔補都無咩野嘅
想問下後追追應該追s定exs,exs成3百幾有啲過唔到心理關口但係s又好難搵。仲有想問下deside其實有幾多隻xeku ein有啲想收夠數等埋隻mkv
exs
exs補色好啲
啲件緊好多
通販成日就散咁

我#599有出相
Ching mse嘅exs係唔係無咩野玩
本身都中意隻野個機設,但見佢官圖好似無咩玩
exs 本身都係神像式咁用條J頂住支炮
呢部我通販+EXS都入齊 愛機 而家仲用到正價加少少入到ex 既話其實鍾意就好入了 越遲後追越甘
fw果隻梗post
nx斷腰
mse既exs算係咁任你舞

fw差就出既bst s
mse 差deep striker就齊
買隻s玩下先
補下色開心好多
exs真係得個砌字
希望佢會出可以變形嘅新版exs
老實講依加果隻算係閹割左好多野,得把槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞